NOVO! Oduševite se zelenim srcem Gorskog kotara - kanjonom Kamačnikom, posjetite festival meda uz 1-dnevni izlet busom sa Darojković Promet za samo 179 kn/ osobi! UKLJUČENA ULAZNICA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključena ulaznica za Kamačnik! Kupon vrijedi za termin: 04.09.2021.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Dugog Sela u 09:00h. Mogućnost ukrcaja na unaprijed dogovorenim stanicama u Zagrebu. Vožnja preko Karlovca i Gorskog kotra do kanjona Kamačnika. Šetnja poučno-didaktičnom stazom na kojoj upoznajemo prirodne značajke ovog zaštićenog područja. Kanjon Kamačnika zovu i najzelenijim mjestom na svijetu. 

Na samome ulazu u Kamačnik naići ćemo na ruševine izgorjele pilane koja je svojedobno koristila energiju vode za rad. Šetat ćemo Panovom stazom, vidjeti skulpture instrumenata koje će upotpuniti zvučni doživljaj Kamačnika. Gong, medina marimba, puhova zvona, jelenov rog i potočne orgulje postavljeni su duž staze. Zvukovi koje proizvode savršeno će se spajaju s neponovljivom glazbom koju ova netaknuta priroda stvara. Nakon šetnje, slijedi kratko slobodno vrijeme za odmor i okrijepu.

Nastavljamo vožnju prema malom goranskom mjestu Lič, smješteno u Ličkom polju, nedaleko od planine Viševice i umjetnog jezera Bajer. Pri dolasku, posjetit ćemo festival posvećen vrijednom pčelinjem proizvodu, medunu. Uz mnoštvo proizvoda od meda, u ponudi festivala biti će i mnoštvo ostalih prirodnih proizvoda lokalnih OPG-a, kao i bogat kulturno-zabavni program.

Povratak prema Zagrebu i Dugom Selu predviđen je oko 20 sati.