NOVO! Razgledajte Beč, posjetite NOĆ MUZEJA, oduševite se dvorcem Schonbrunn i njegovim vrtovima uz Integral Zagreb na 2 dana/ 1 noćenje + prijevoz busom, za samo 569 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za termin: 02. - 03.10.2021. - OTKAZANO!

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan:
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja Slovenijom i Austrijom  uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u Beč, slijedi panoramska vožnja autobusom po RINGU: KARLSPLATZ - PARLAMENT - GRADSKA VIJEĆNICA - KUĆA HUNDERTWASSER - OPERA - TRG MUZEJA. Slobodno poslijepodne za kupovinu u poznatoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse ili odlazak do zabavnog parka Prater. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom  na „Dugu noć muzeja". Muzeji i galerije otvoreni su od 18:00 do 01:00 sati, a ulaznice se mogu kupiti u svim muzejima. Ulaznica za Noć muzeja obuhvaća sve muzeje i izložbene prostore koji sudjeluju u akciji, prijevoz posebnim autobusima između pojedinih muzeja, kao i gradski prijevoz u Beču uključujući noćne autobuse. Slobodno vrijeme za uživanje u bogatom programu. Povratak u hotel  javnim prijevozom. Noćenje.

2. dan:
Doručak. Odjava iz hotela. Slijedi razgleda grada pješice: HOFBURG - GRABEN - KATEDRALA SV. STJEPANA - KÄRTNERSTRASSE. Slobodno vrijeme prema vlastitom izboru. U popodnevnim satima odlazak autobusom do kraljevskog dvorca Schönbrunn. Predlažemo posjet prostorijama dvorca (uz audio vođenje na engleskom/njemačkom jeziku ili tekst na hrvatskom), šetnju parkom ili posjet Zoološkom vrtu. Odlazak iz Beča u 17:00 sati, te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.