[29.08.-05.09.] Krstarenje s Adriatic Cruise by Kompas na 8 dana/ 7 noćenja s doručkom + 6x ručak + 4x večera! RUTA: Poreč, NP Brijuni, Mali Lošinj, Hvar, Mljet, Korčula, Dubrovnik... za 1 osobu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuzni brod koji će Vas oduševiti udobnim kabinama, koje su uređene prema posljednjim svjetskim standardima! Kupon vrijedi za termin od 29.08.21 do 05.09.21.Kabine na gornjoj palubi s balkonima su sve prodane!

U ponudi je uključen svaki dan doručak + ručak 6 dana u 3 slijeda + 4 x večera: večera dobrodošlice, 1 x večera, kapetanska večera s živom muzikom i čašom vina, 1 x večera u restoranu u Dubrovniku + neograničena konzumacija kave, čaja i vode za vrijeme boravka na brodu + svakodnevno posluženo svježe voće.

1.dan, dolazak u Poreč, Nedjelja
Ukrcaj u Poreču počinje u 14 sati. Smjestite se u svojoj kabini prije nego što odete na prijem pa večeru dobrodošlice. (V)

2.dan, Poreč–Rovinj –Nacionalni Park Brijuni –Pula, Ponedjeljak
Plovimo uz istarski poluotok i pristajemo u romantičnom gradu Rovinju. Osjećamo povijest grada dok hodamo zavojitim ulicama Starog grada do podnožja crkve svete Eufemije, omiljenog okupljališta umjetnika iz cijelog svijeta. 

 Krstarenje nastavljamo do Nacionalnog parka Brijuni, nekad osobne državne ljetne rezidencije predsjednika maršala Josipa Broza Tita. Na otoku su flora, fauna i baština jedinstveno i skladno spojeni. Nakon povratka, na brodu se poslužuje ručakdok plovimo prema Puli, vjerojatno jednomod najljepših istarskih gradova. Hodamo stopama Rimljana i posjećujemo amfiteatar u Puli.Ostatak dana slobodno možete istraživatiovaj drevni grad. (D, R)

3.dan, Pula –Mali Lošinj –Zadar, Utorak
U jutarnjim satima posjećujemo MaliLošinj. Zahvaljujući blagoj klimi, borovoj šumi i svježem zraku, otok Mali Lošinj idealno je mjesto za pomlađivanje. Nakon toga se na brodu poslužuje ručak, a mi nastavljamo put prema Zadru. Imamovremena za kupanje u blizini jednog od malih otočića usput. Krećemo dalje na jug prema Zadru, graduiznimne povijesti i bogate kulturne baštine. Večera se poslužuje na brodu. (D, R, V)

Ponuda uključuje: smještaj na brodu u deluxe kabini (kabina u potpalublju ili kabina na glavnoj palubi) s kupaonicom, klimom i LCD televizorom + dnevno čišćenje kabine, promjena ručnika i posteljine srijedom (ili češće po potrebi) + higijenski pribor + ogrtač i papuče + nošenje prtljage + wi - fi na brodu + profesionalni Cruise Manager na engleskom koji brine o vama tijekom cijelog putovanja + obilasci s licenciranim lokalnim vodičima na engleskom jeziku + audio uređaj za vrijeme organiziranih razgleda + sve ulaznice uključene, polazak iz luke Poreč, za 1 osobu.

4.dan, Zadar –Nacionalni park Krka–Primošten, Srijeda
Nakon doručka slijedi pješački obilazak povijesne jezgre Zadra. Divimo se Gradskimvratima iz 16. stoljeća gdje venecijanski lav još uvijek čuva ulaz. Zatim vidimo Trg pet bunara, crkvu svetog Donata, rimski forum i najveću katedralu u Dalmaciji, svetu Stošiju. Nakon obilaska zaustavljamo se na degustaciji tradicionalnog likera Maraschino. Dok plovimo prema Vodicama, poslužuje se ručak. Sljedeći je Nacionalni park Krka, poznat po veličanstvenim slapovima. Nakon toga nastavljamo autobusomdo Primoštena gdje se ponovno pridružujemo našem brodu. Večer je slobodna za šetnju po gradu. (D, R)

5.dan, Split –Hvar, Četvrtak

Dan u Splitu započinjemo pješačkom turom s povijesnim jezgrom izgrađenom oko Palače rimskog cara Dioklecijana, svjetske kulturne znamenitosti UNESCO -a. Vidimo ostatke splitske rimske baštine, renesansne i gotičke građevine, Jupiterov hram i njegovu katedralu. Zatim se ukrcavamo na brod za ručak i krstarimo prema Hvaru, najsunčanijem hrvatskom otoku s 8 stoljeća arhitekture koji čekaju istraživanje. Na našem pješačkom putovanju kroz slikovite male ulice otkrivamo prvo javno kazalište u Europi. Ostatak dana slobodno možete posjetiti zanatske radnje, kafiće i restorane smještene unutar starih venecijanskih palača. (D, R)

Napomena: Zbog ograničenih kapaciteta luke Hvar (tijekom sezone u srpnju i kolovozu) luka pristaništa može se zamijeniti za Stari Grad/Jelsu. U tom će slučaju biti organiziran transfer autobusom do Hvara.

6.dan, Korčula –Mljet, Petak

Nastavljamo dalje plovidbu premačarobnomotokuKorčulai njegovombajkovitomgraduokruženog zidinama. Vjeruje se da je otok rodno mjesto istraživača Marka Pola. Naš pješački obilazak vodi nas kroz uske, popločane kamene ulice i uključuje posjet veličanstvenoj gotičko-baroknoj katedrali sv. Marka.Ručak se poslužuje na brodu dok plovimo prema otoku Mljetu. Nacionalni park Mljetsadrži pet vrsta šuma, mnoge vrste ptica i dva duboka jezera koja se zovu Veliko jezero i Malo jezero. Večeras na brodu uživamo u kapetanskoj večeri uz zabavu uživo i čašu vina. (D, R, V)

7.dan, Dubrovnik, Subota

Ujutro uplovljavamo u prekrasan Dubrovnik. Nakon doručka, krećemo u pješački obilazak Dubrovnika, “Jadranskog bisera” i UNESCO-ve svjetske baštine. Posjećujemo Knežev dvori ljekarnu Franjevačkog samostana. Ručak se poslužuje na brodu, a popodne možete slobodno istraživati dubrovačku povijest vlastitim tempom. Navečer je večera u lokalnom restoranu. Poslije se vraćamo na naš brod i provodimo posljednju noć na njemu. (D, R, V)

8.dan, odlazak Dubrovnik, Nedjelja

Nakon doručka, vrijeme je za iskrcavanje. (D)