[01.09. - 30.09.] Bezbrižan LJETNI odmor za cijelu obitelj u Hotelu Miran 3* u Pirovcu uz 3 dana/ 2 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas i piće dobrodošlice te BESPLATAN PARKING! Ako ste u potrazi za savršenim odmorom u tihoj oazi tik uz more, Hotel Miran 3* u mjestašcu Pirovac ispunit će sva vaša očekivanja... i više! Kupon vrijedi od 01.09. do 30.09.2021.

Oslobodite se stresa! Uživajte u vrhunskom smještaju i ponudi HOTELA MIRAN 3* skrivenog u prekrasnoj park šumi tik uz more...

Zahvaljujući povučenoj lokaciji uz jadransku obalu, gostima Hotela zajamčen je kvalitetan odmor bez stresa. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i nalazi se u mirnoj jadranskoj uvali, duž koje se pruža šljunčana plaža. Ipak, svi oni koji imaju želju večernje sate provesti izvan hotelskog kompleksa, mogu se zaputiti prema centru Pirovca, samo kilometar udaljenom od Mirana.

SOBE

Hotel Miran ima 71 sobu. Sve sobe u Hotelu MIRAN imaju izlaz na balkon te besplatan pristup Wi-Fi-u. Dvokrevetne sobe sa pogledom na park bez klime opremljene su jednostavno, imaju SAT TV i telefon, dok se u kupaonici nalaze tuš kabine i WC.

OSTALI SADRŽAJI

Bogata gastro ponuda očekuje Vas u a la carte restoranu, aperitiv baru i snack baru na plaži. Želite li provesti vrijeme aktivno i u sportskom duhu možete igrati tenis ili iznajmiti bicikl, a ako se želite samo opustiti na plaži možete iznajmiti ležaljku!

Želite li svoje slobodno vrijeme provesti kvalitetno i sadržajno, Sjeverna Dalmacija je pravi izbor za Vas… Za sve goste rado ćemo organizirati izlete u nacionalne parkove, otoke i obližnje hrvatske gradove na Jadranskoj obali. Svakako preporučamo posjet Krki, Kornatima, Plitvicama ili Paklenici, te gradovima Zadru, Šibeniku i Splitu. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Park Prirode Vransko jezero i biciklistička staza dugačka 55 km, a nedaleko su i popularne Vodice, te otoci Murter, Zlarin i Prvić. 

Ljetni program Pirovca tradicionalno uključuje nastupe klapa, folklornih ansambala i koncerte pjevača zabavne glazbe, dok sama Pirovačka ribarska noć mjestašce doslovno pretvara u veliku pozornicu. Svi posjetitelji Pirovačke ribarske noći, osim u dobroj glazbi, iz godine u godinu, uživaju u dalmatinskim specijalitetima, kao i nezaboravnom vatrometu u ponoć.

PIROVAC je živopisno dalmatinsko mjesto na najzapadnijem dijelu Šibensko-kninske županije. Uz Primošten, Vodice i Murter najznačajnije je općinsko turističko središte Šibenske rivijere. Blaga klima, razvedena obala, brojne uvale, šljunčane plaže i toplo more, te borove šume i stoljetni maslinici pružaju jedinstvene užitke i doživljaje svim posjetiteljima Pirovca.

Pirovački zaljev poznat je po toplom moru. Temperatura mora u zaljevu uvijek je oko 4°C iznad prosječne temperature Jadranskog mora zbog blage morske struje. Na južnoj strani Pirovačkog zaljeva nalazi se uvala Makirina, prirodno kupalište s ljekovitim blatom, a u blizini uvale Vrulje otočić Sustipanac, "otok ljubavi". Otisnite se brodićem do otočića te otkrijte još neviđene zalaske sunca, morsku raskoš gromača i kamena!

Kao pravi domaćini, Pirovčani u gastronomskoj ponudi uvijek imaju domaću travaricu, suhe smokve, kroštule i fritule, te dalmatinski pršut i sir uz kvalitetno domaće vino.