[RUJAN] Kasni ljetni odmor u Vodicama! 3 dana/ 2 noćenja ili 8 dana/7 noćenja s POLUPANSIONOM u depadansi Flora Madera Hotela Park Imperial u park šumi tik uz more, sve za 2 osobe i 1 dijete do 12 g.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Depadansa Flora Madera smještena je uz Hotel Imperial u Vodicama i nalazi se u neposrednoj blizini šljunčane plaže i mediteranskog parka... Kupon vrijedi od 01.09.2021. do 30.09.2021.

DEPADANSA FLORA MADERA smještena je uz Hotel Imperial u Vodicama. Kao i hotel Imperial, depadansa se nalazi u neposrednoj blizini šljunčane plaže i mediteranskog parka te je kategorizirana s dvije zvjezdice. Svojim gostima pruža se mogućnost korištenja svih dodatnih sadržaja koji se nude i gostima hotela Imperial. 

BESPLATAN PARKING!

Uz razne dodatne sadržaje koji gostima stoje na raspolaganju, ponuda je dodatno obogaćena organiziranim izletima u obližnje nacionalne parkove (NP Krka, NP Kornati) i gradove (Split i Trogir).

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne; imaju balkon, kupaonicu, TV, Wi-Fi i telefon. Sobe nisu klimatizirane!!!

Vodice predstavljaju popularnu turističku destinaciju na Sjevernom Jadranu poznatu po raznolikoj turističkoj ponudi i noćnom životu. Bogata povijest kraja, prekrasne plaže s kristalno čistim morem, blizina otoka Prvića i Zlarina te nacionalnih parkova samo su neki od mnogobrojnih razloga zašto su Vodice idealno mjesto za savršen odmor.

Ljubitelji aktivnog odmora i adrenalina imaju mnogobrojne mogućnosti tijekom odmora: jedrenje, ronjenje, biciklizam, letenje padobranom, vožnja jet skijem i bungee jumping.