NOVO! Oblikujte tijelo i oslobodite se celulita uz 5 tretmana BRAZILSKE MADEROTERAPIJE u trajanju od 30 minuta u Studiu Lorrei u Zagrebu, uz čak 65% popusta i za samo 299 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Njegovano tijelo daje nam samopouzdanje, zablistajte i osjećajte se predivno! Kupon se može iskoristiti do 15.10.2021. u 5 dolazaka!

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Tretmani daju i do 6 puta brže rezultate od klasičnih. Izgubt ćete i do 42 cm u predjelu trbuha. Transformacije tijela moguće su za jedan dan, jedanim tretmanom. Brazilska maderoterapija provodi se kombinirajući oblike vakuum drva, pa se tijekom tretmana tijelo modela savršeno modelira i čini ga privlačnijim. 

Svaki tretman čini razliku. Brazilska madero masaža dopire duboko ispod slojeva tkiva kako bi se iznutra aktivirale stanice. Prednosti brazilske maderoterapije su smanjivanje masnih naslaga oko struka, uklanja višak s bedara, sužava struk, definira ruke i stopala, oblikuje bedra i stražnjicu, smanjuje naslage na leđima i trbuhu i redizajnira masnoću na stražnjici.