Integral Zagreb Vas vodi na nezaboravno putovanje u Dublin i klifovi Mohera! 4 dana/3 noćenja s doručkom u hotelu 3* + uključen prijevoz AVIONOM, za 2429 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključen prijevoz zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba, Splita i Dubrovnika! Kupon vrijedi isključivo za termin: 30.09.- 03.10. (otkazano), 14.-17.10.2021.

Predviđeni hotel: The Harcourt Hotel*** -hotel na odličnoj lokaciji u centru grada, sve glavne zanimljivosti nalaze se na pješačkoj udaljenosti od hotela.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB/ SPLIT/ DUBROVNIK - DUBLIN
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 6:00 sati. Podjela putne dokumentacije, prijava na let i polijetanje zrakoplova u 7:40 sati. Po dolasku u Dublin u 9:30 sati, slijedi transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice: St. Stephen's Green, predivan trg s parkom okružen kućama s karakteristično obojanim ulaznim vratima - Grafton street, najpoznatija trgovačka ulica – Trinity College, najstarije sveučilište u Irskoj, u kojem se čuva poznata „The Book of Kells“, oslikani rukopis Evanđelja na latinskom jeziku – zgrada Parlamenta - Dame street – Gradska vijećnica - Dublinski dvorac - katedrala Kristove crkve - katedrala sv. Patrika, najveća irska katedrala, posvećena Sv. Patriku, zaštitniku Irske, u kojoj je živio i radio poznati svećenik i književnik Jonathan Swift, autor Gulliverovih putovanja. Slobodno vrijeme za osobne programe. U večernjim satima predlažemo odlazak do poznate četvrti Temple Bar, središta noćnog života smještenog na južnoj obali rijeke Liffey, s mnoštvom irskih pubova i restorana. Noćenje.


2. dan: DUBLIN
Doručak. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice. Šetnja čuvenom O'Connell Street, široke prometnice koja se proteže od O'Connellovog mosta na rijeci Liffey do Parnellova spomenika na sjeveru. Tu se nalazi i The Spire, 121 metar visoka skulptura u obliku igle, koja dominira gradom, zgrada Glavne pošte, katedrala Sv. Marije i Vrt sjećanja, posvećen svima koji su pali za slobodu Irske, otvoren na 50 godišnjicu Uskršnjeg ustanka. Slobodno poslijepodne. U popodnevnim satima predlažemo posjet pivovari čuvenog irskog tamnog piva Guinness i upoznavanja s procesom proizvodnje. Na kraju obilaska slijedi opuštanje u Gravity baru s nezaboravnim pogledom na grad, uz pintu tamnog Guinessa. U večernjim satima predlažemo odlazak na show „Celtic night“ – večeru uz tradicionalni irski ples. Noćenje. 


3. dan: DUBLIN – fakultativni izlet KLIFOVI MOHERA
Doručak. Predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet „Klifovi Mohera“. Vožnja autobusom do grofovije Clare, smještene na zapadnoj obali, gdje se nalaze najljepše i najimpresivnije prirodne znamenitost Irske – klifovi Mohera. Ove čudesne litice izduže se iz Atlantskog oceana do 200 metara visine i hrabro odolijevaju udarcima valova. Po dolasku slijedi razgled Centra za posjetitelje, te šetnju stazama i platformama do O'Brienova tornja, najviše točke klifova sa spektakularnim pogledom na  hridi i ocean. Povratak u Dublin u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.


4. dan: DUBLN – ZAGREB/ SPLIT/ DUBROVNIK
Doručak. Transfera autobusom do Zračne luke Dublin. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 10:20 sati. Dolazak u Zagreb u 14:05 sata.

Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka 1.190 kn!