PodržimoNaše

Uživajte u svim čarima jedrenja uz veliku uštedu! Najam jedrilice za max. 8 osoba s polazištem iz Primoštena! Voucheri u iznosu od 999 kn za tjedni najam jedrilice u ponuđenim terminima na odabir!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve ljubitelje čiste prirode Jadrana, poklonike mora, vjetra i sunca! Ako ste željni odmora u krugu obitelji ili prijatelja, ili želite aktivni odmor za svoj poslovni tim suradnika – iskoristite ovu atraktivnu ponudu i jedrite u nekom od ponuđenih termina sve do kraja studenog 2014!

Krenite u obilazak prirodnih ljepota Jadrana na sjever (NP Kornati, Skradin) ili na jug (Brač, Hvar, Korčula, Mljet, Vis, …) i opustite se uz šum vjetra i mora!

Uvjet za upotrebu ove usluge je predočenje skipperske dozvole (min. B kategorija) jednog od članova ekipe/posade ili najam skippera.

Određeni termin moguće je rezervirati samo ako je slobodan – obavezna provjera prije kupnje vouchera na nereja@pnt.hr  - Jahta (motorna jedrilica) se nalazi u marini Kremik pored Primoštena koja je polazišna i odredišna marina za putovanje. Moguće parkiranje vozila uz naplatu parkinga ili dolazak javnim prijevozom/taxi iz zračne luke Split kao najbliže.

Plovilo je max. opremljeno i spremno za polazak punih tankova vode i nafte, te se u takvom  stanju mora i vratiti u marinu nakon puta. Besplatna upotreba WiFi interneta!
U cijenu nisu uračunati zakonski troškovi boravišne pristojbe (br. osoba po danu), te trošak "check-in" i "check-out" postupka u charter agenciji u marini (u iznosu od 125€). Također ni troškovi koje kupac ima na putovanju (lučke pristojbe i privezi, gorivo, ulaznice za NP i sl.).