NOVO! Najnovije metode na polju pomlađivanja kože! MESOTHERAPY tretman lica za regeneraciju, hidrataciju kože i vraćanje elastičnosti u aOra Beauty Lounge Zagreb uz nevjerovatnih 70% POPUSTA!!!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Preporuča se za sve tipove kože, u borbi protiv bora, ožiljaka te umorne i opuštene kože! Kupon se może iskoristiti do 23.10.2021.

MESOTHERAPY REVIVAL 

Tretman baziran na TODDA FOREVER YOUNG liniji proizvoda. Ova linija je bazirana na koktelu aktivnih peptida, vitamina, antioksidansa, kolagena i hijaluronske kiseline, koji ubrzavaju regeneraciju kože, popravljaju kožna oštećenja, zaglađuju bore te koži daju zdrav i mladenački izgled. 

Tretman uključuje: čišćenje kože specijalnim gelom i tonikom, peptidni piling, kolagensku masku, terapiju crvenim svijetlom Zero gravity uredjajem Gold, 0.5 roler s kapsulama čistog hijalurona te lifting masku na bazi algi.

TODDA brend 
TODDA je tvrtka koja se specijalizirala za istraživanje i razvoj kozmetičkih proizvoda za njegu i ljepotu na najvišoj razini. Njezini laboratoriji usko surađuju s najboljim stručnjacima na polju kozmetike i anti-aginga. TODDA surađuje s vodećim istraživačkim institucijama i financira tehnološki napredak i kliničke studije kako bi uvijek bila preteča novog razvitka i na tržište lansirala prvoklasne, sigurne, visokokvalitetne i učinkovite proizvode. Tvrtka se ponosi raznolikom serijom revolucionarnih proizvoda za sve tipove kože i širok spektar kožnih problema, te proizvoda koji usporavaju i ublažavaju proces i znakove starenja kože. TODDA proizvodi ne sadrže opasne kemikalije poput: parabena, natrijevog lauril sulfata, hormona, konzervansa. I nisu testirani na životinjama!!

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/

aOra Beauty Awareness  
Prije 12 godina smo osnovali tvrtku AOR i angažirali smo se na području ženske ljepote od samog početka. Već godinama pružamo svojim zadovoljnim kupcima, oazu njege za uživanje u vlastitoj ljepoti. U svijetu koji se brzo mijenja, žene su neumorne u potrazi za savršenim izričajem ženske ljepote i duha – njezine unutarnje i vanjske snage. aOra vidi idealnu ženu kao izvor snage za promjene i inicijative, dok ujedno održava stabilnom vlastitu osobnost. Ženu kojoj je stalo povezati ljude oko sebe, koja cijeni obiteljske vrijednosti i prijateljstvo. 
aOra je stvorena za žene koje vidimo kao jedinstvene. Veličamo i potičemo svijest o vlastitoj ljepoti. Vjerujemo u žensku snagu i posebnost. Cilj nam je da se svaka žena osjeća lijepom, dovoljno snažnom i da vjeruje u sebe. 
aOra se zalaže za promociju proizvoda za ljepotu i njegu lica i tijela koji su bazirani na prirodnim i ekološki prihvatljivim resursima te savršeno balansiraju prirodnu ženstvenost i olakšavaju ženama svakodnevnu utrku sa vremenom i obvezama. Proširujući svijest o snazi svake žene, dodajemo na vrijednosti kvalitete života.