NOVO! Tjedni odmor uz Hotel Lug u prekrasnoj Baranji! Istražite istinsku senzaciju Baranje na 2 dana/ 1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenja s doručkom, sve za 2 osobe i već od samo 419 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odličan izbor za odmor, aktivnosti u prirodi, organizaciju događaja i teambuildinga, te eno-gastro entuzijaste... Kupon vrijedi isključivo do 05.10.2021. i u periodu preko tjedna, tj. od ponedjeljka do petka.

HOTEL LUG
Prije nekoliko stotina godina ovo je bio mali grad na obalama Dunava. Dođite vidjeti kako je danas. 

SMJEŠTAJ
Sve sobe hotela Lug su udobne, svijetle i prostrane. Sve su klimatizirane, opremljene televizorima, velikim krevetima, šarmantnim kupaonicama i detaljima koji goste u svako doba dana podsjećaju da odmaraju na selu. Naravno, pristup wi-fi internetu je standard. Gosti mogu birati hoće li se buditi s pogledom na glavnu seosku ulicu ili će ujutro prvo ugledati starinski čardak. Ili, još bolje, da pogled iz sobe puca na veliko dvorište, sjenice i koral s konjima. 

U prvom slučaju mogu doživjeti kako se selo budi dok sunce zagrijava oronule fasade u susjedstvu. U drugom slučaju, ujutro će omirisati ružičnjak i maštati o okusima ljutih crvenih papričica koje u niskama obgrljuju čardak. A u trećem slučaju moći će već od jutra duboko promišljati ravnicu i zelenilo koje se nastavlja daleko nakon ograde dvorišta.

Vinoteka
Dok istražujete vina, poželjno je prepustiti se dječjoj radoznalosti. Naša vinoteka je zapravo hotelska ispostava nadaleko poznate osječke vinoteke Vinita, s desecima probranih vinskih etiketa multipliciranih sortama koje smo brižljivo odabrali kako bi vrsno reprezentirali cijelu vinsku regiju. 

Čak i kad nema organiziranih i vođenih degustacija, zainteresirani posjetitelj može provoditi sate i sate u ugodno temperiranom podrumu umirujuće surfajući među buteljama. Osjećaj miješanja dječje radoznalosti i potpunog zadovoljstva pred policama s izloženim vinima usporediv je s onim koji razvijaju ljubitelji knjiga kad se naglo nađu u lijepo uređenim knjižnicama ili knjižarama s ponudom raritetnih izdanja.

Restoran
U Baranji sve počinje za stolom. Krajnje jednostavno, pa možda čak i očekivano sljubljivanje okusa kojima su Slavonci i Baranjci tradicionalno okruženi zapravo je poput refrena gastro himne koju kuhari u našoj kuhinji svakodnevno iznova skladaju. 

Gosti koji očekuju mir ubrzo počinju otkrivati istinske senzacije. Oni koji dolaze zbog zajamčenih domaćih okusa iznenade se novim dimenzijama jela o kojima su, prije prvog zalogaja, mislili da znaju baš sve. 

Slučajni namjernici, koji su u restoran povirili kako bi isprobali fiš, rado uz objed prepričavaju fascinaciju teksturom rastopljene crvene paprike koju će i dugo nakon odlaska nastavljati tražiti i uspoređivati s ponudom u tanjurima širom Baranje.

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih soba s hotelom! ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije sobe na e-mail info@hotellug.hr ili broj telefona 098 174 7108 (uz predočenje KODA i ID kupona).