Wellness osvježenje u kasno ljeto u srcu netaknute prirode na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Istarskim Toplicama za 2 osobe i dijete do 5 g. + uživanje u termomineralnom bazenu, samo 1099 kn!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 5 godina GRATIS! Prioritet je očuvanje zdravlja, stoga ne propustite priliku da okruženi moćnom prirodom uživate u ljekovitoj vodi! Istarske Toplice nalaze se u netaknutoj prirodi izvan gradskog naselja gdje priroda, mir i tišina stvaraju poseban ugođaj za potpuni odmor! Rok iskoristivosti kupona je do 30.09.2021.!

Prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske Toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih među prva tri mjesta u Europi po kvaliteti i ljekovitosti vode.

DOBRODOŠLI

Istarske Toplice će Vas oduševiti svojim položajem, a naročito okruženjem kojeg čini bogata flora i fauna. Smještajni objekt ‘Mirna’ čini glavni dio resorta Istarskih Toplica. Raspolaže standard i premium, jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, koje su opremljene rashladnim uređajem, uređajem za grijanje, telefonom i SAT TV-om. Sobe su raspoređene na 1., 2. i 3. katu. Bežični internet dostupan je na području recepcije i lobby bara. U objektu se nalazi recepcija, restoran, fizikalna terapija, termalni bazen, caffe bar, knjižnica i kapelica.

Istarske Toplice
Istarske Toplice smještene su u Republici Hrvatskoj, u sjeverozapadnom dijelu poluotoka Istre. Udaljene su 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta, 40 km od granice s Italijom i 10 km od granice sa Slovenijom. Nalaze se u netaknutoj prirodi izvan gradskog naselja gdje  zelenilo, mir i tišina stvaraju poseban ugođaj za potpuni odmor.

PONUDA UKLJUČUJE: neograničeno korištenje bazena sa slatkom vodom u Wellness centru, neograničeno korištenje vanjskog bazena s termo mineralnom vodom (sezonski), najam štapova za nordijsko hodanje, wi fi Internet i besplatan parking!

Stijena Gorostas i izvor ljekovite vode Sv. Stjepan
Iznad samih Toplica uzdiže se 85 metara visoka, stijena Gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan. Poznat je po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (14 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i postoperativnu rehabilitaciju.

Kvaliteta i ljekovitost vode
Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.

Vizija
Postati vodeći zdravstveno, rehabilitacijski, rekreacijski i SPA resort na području Republike Hrvatske, s tendencijom kontinuiranog rasta i razvoja na područje Europe ali i ostatka svijet.

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s Partnerom. ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je najava dolaska i rezervacija putem e-maila: info@istarske-toplice.hr, uz KOD i ID kupona po primitku!

Pružiti najbolju kvalitetu usluge našim korisnicima, vođenu stručnim i obrazovanim kadrom, vrhunskim fizioterapeutima te pratiti svjetske trendove u medicini, zdravstvenoj zaštiti i turizmu!

Misija
Voditi poslovanje prema mjerama i standardima u Republici Hrvatskoj, na suvremen i odgovoran način.

Izleti
U sklopu Istarskih toplica organiziraju se izleti u okolicu uz degustacije istarskih vina, rakija te proizvoda od tartufa.

Sport
Sportsko rekreacijska ponuda također je raznovrsna: nordijsko hodanje, stolni tenis, boćanje, vožnja električnim biciklom ili šetnje netaknutom prirodom.

Gastronomija

Područje oko Istarskih toplica posebno je poznato po bijelim tartufima. Brojne konobe i agroturizmi pružaju ugodnu atmosferu uz kamin i domaću istarsku hranu. Od istarskih vina najpoznatiji su malvazija i teran.

Najveći tartuf na svijetu pronađen je upravo u ovom kraju i upisan u Guinessovu knjigu rekorda!