NOVO! Utegnite kožu tijela i dekoltea... Potaknite kolagen i zablistajte uz RADIOFREKVENCIJU TIJELA uz 1x zonu po izboru u Studiu za oblikovanje tijela T&D u Osijeku uz 50% popusta i za samo 125 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 23.10.2021.

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. 

Tretman  uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40°C.  "zavaravanjem" mozga da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede, potičemo organizam na samoiscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. Takvo zatezanje je trenutačno. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br.tel.: 095 765 1195 uz KOD i ID kupona po primitku.