Fenomenalnih 58% popusta za krstarenje zadarskim arhipelagom na brodu Gulet - Prvi Odisej: Ugljan, Muline, Molat, Olib, Veli Lošinj, Rab, Pag uz 7 dana/6 noćenja i za samo 2499 kn/osobi!

Polazak u subotu 25.09. iz Zadra u 14h! Kupon vrijedi za 1 osobu. Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za polazak 25.09., a krstarenje traje do 02.10.2021.

Program krstarenja:

ôSUBOTA 25.09. - polazak iz Zadra u 14h prema otoku Ugljanu + noćenje u mjestu Kukljica 

ôNEDJELJA - Muline na otoku Ugljanu + noćenje 

ôPONEDJELJAK - Molat + Olib + noćenje

ôUTORAK - Veli lošinj + noćenje

ôSRIJEDA - Otok Rab + noćenje

ôČETVRTAK  - Mandre na otoku Pagu + noćenje

ôPETAK - povratak u Zadar

* Mogućnost nadoplate za uslugu polupansiona (doručak i večera) na licu mjesta u iznosu od 750 kn po osobi. Piće nije uključeno u cijenu.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti isključivo na mail firstodisej@gmail.com! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 092 16 55 101 ili mail firstodisej@gmail.com!

Dobrodošli u Gulet Prvi Odisej

Naša motorna jahta je tipa jedrenjaka, moderna verzija starih teretnih brodova koji su se nekada koristili u Turskoj. Prvi Odisej razvio se u udoban i moderan čamac, opremljen za duga krstarenja.

Širina i duljina čamca daju dovoljno prostora za udobne kabine. Danas je Prvi Odisej dobio smještaj s 3 zvjezdice s profesionalnom posadom koja će Vas voditi na odmoru. 

Brod ima prostrani salon s barom, veliku natkrivenu palubu i sunčanu prednju palubu. Također ima moderno opremljenu kuhinju i bar.

Brodom plovi iskusna i ljubazna posada.

Kapacitet broda je 12 putnika.