Odmor u oazi palma u srcu Biograda uz Apartmane Dina! 3 dana/2 noćenja preko vikenda ili 4 dana/3 noćenja preko tjedna u Studio Apartmanu za do 4 osobe ili Apartmanu za do 6 osoba!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje zatvorenoga grijanog bazena te mogućnost najma bicikala! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji smještaja: za do 2+2 osobe ili 3 odrasle osobe za Studio Apartman ili za do 6 osoba za Apartman. Kupon vrijedi do 30.09.2021.

Na samo 500 koraka od plaže sa plavom zastavom, priuštite si savršeni odmor i opuštanje u Apartmanima Dina! 

APARTMANI DINA nalaze se neposredno uz kamp šumu i plažu, na samo 10 minuta hoda od centra Biograda, okruženi vlastitim zelenim vrtom, te samo nekoliko minuta hoda do prekrasne plaže Dražice u srcu Biograda.

Tradicionalna apartmanska kuća u potpunosti je renovirana i novoopremljena te sada nudi punu udobnost u svojih 10 moderno opremljenih apartmana! Više pogledajte ovdje.

Svi apartmani, pored udobinh ležajeva, nude kvalitetne kupaonice sa termostatskim tuševima te kuhinje s indukcijskim kuhalima, mikrovalnim pećnicama i kuhinjskim priborom. 

Apartmani su opremljeni s TV-om ravnog ekrana sa zemaljskim i satelitskim programima kao i klimatizacijskim uređajima. Dio apartmana opremljen je sa sefom, perilicom posuđa i perilicom rublja. Većina apartmana ima svoju terasu. 

U ponudu uključeno i besplatno korištenje zatvorenoga grijanog bazena te mogućnost najma bicikala!

Kako bi svojim gostima osigurali kvalitetan odmor po svim vremenskim uvjetima da vas ni loše vrijeme ne može odvojiti od kupanja i uživanja, u Apartmani Dina nalazi se SPA centar koji se sastoji od grijanog i zatvorenog bazena sa plivaćim dijelom i dijelom sa hidromasažama te nekoliko udobnih ležaljki.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti s Apartmanima i predrezervacija! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezno potvrditi predrezervaciju na info@dina-apartmani.hr 0993243740.