Kraj ljetne sezone u zadarskom arhipelagu - 3 dana/2 noćenja u Holiday Park Apartments Zelena Punta na Kukljici na otoku Ugljanu uz izbor apartmana za 3, 4 ili 5 osoba za samo 959 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kukljica je jedno od poznatijih ribarskih i turističkih mjesta smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana! Izaberite tip apartmana ovisno o broju djece ili odraslih osoba! Kupon vrijedi do 19.09.2021.

Mogućnost nadoplate za POLUPANSION, a za djecu do 2,99 godina je besplatan!

HOLIDAY PARK APARTMENTS ZELENA PUNTA

Ovdje gosti mogu uživati u svojim individualnim apartmanima okruženi borovom šumom. Riječ je o turističkom parku, koji se nalazi u Kukljici, a sastoji se od pojedinačnih zgrada s odvojenim apartmanima. U Zelenoj Punti ima 132 apartmana. Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom s pogledom na more.

GRATIS 1 sat sportskih aktivnosti dnevno: minigolf, bicikli, kajak, daske za veslanje, vodeni bicikli, odbojka na pijesku i dr. + GRATIS Wi-Fi i PARKING!

Gusta borova šuma će goste rashladiti čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana i noći, pružajući prirodno utočište drvećem. Tijekom ljetne noći u Zelenoj Punti se organiziraju večernje zabave.

Apartmani imaju PVC prozore i vrata, a klima uređaj je samopodešavajući, koji neće početi hladiti dok sve nije ispravno zatvoreno, kako bi se osigurala kontrolirana potrošnja energije. 

APARTMAN TIP A (2+1) - za 2 odrasle osobe + 1 dijete do 12 godina

Tip A je najmanji tip soba i smještaj je za 3 osobe. Na zahtjev se može osigurati i dječji krevetić. Ima jednu manju spavaću sobu s bračnim krevetom i garderobom, kupaonicu s kadom, kuhinju s hladnjakom i malim dnevnim boravkom sa sofom koja se može razvući u dodatan ležaj. U ovoj sobi nalazi se TV, dodatna garderoba, stol i komoda.

APARTMAN TIP B (2+2) - za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina ili 3 odrasle osobe

Tip B je identičan tipu A, no veći je u kvadraturi. Ima spavaću sobu s bračnim krevetom i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Dolazi s nešto većom terasom. Uobičajena kvadratura je oko 40 m2. Sva 132 apartmana nalaze se u borovoj šumi koja je jedna od glavnih značajki Zelene Punta. Također, većina apartmana ima izravan pogled na more. Svi apartmani su potpuno opremljeni za savršen bijeg od svakodnevice.

APARTMAN TIP C (4+1) - za 2 odrasle osobe + 3 djece do 12 godina ili 4 odrasle osobe + 1 dijete do 12 godina

Tip C je najveći i pruža najviše udobnosti i prostora. U jednoj spavaćoj sobi ima bračni krevet, u drugoj dva odvojena kreveta, a u dnevnoj sobi sofu na razvlačenje.

Također dolazi sa stolom za sjedenje i terasom ili balkonom ukoliko je soba na višem katu, a na balkonu se nalaze stol i stolice. Uobičajena kvadratura ovih apartmana je 55-60 m2.