Šarmantna JESENSKA idila na Pagu! 3 dana/ 2 noćenja na bazi doručka u Hotelu Belveder*** + gratis parking te uživanje u bazenu, sve za 2, 3 ili 4 osobe i od samo 825 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čudnom igrom prirode, doživite predivan spoj mediteranske kulture koji će Vas oduševiti i prepustite se svom nezaboravnom odmoru! Kupon vrijedi od 12.09.21. do 15.10.21.

Hotel Belveder 3* smješten je na mirnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta od povijesnog dijela grada Paga i tek nekoliko koraka od pješčane plaže. Moderno opremljene sobe, restoran koji poslužuje lokalne specijalitete i bazen uz koji možete pijuckati koktel, najbolji je opis odmora u hotelu Belveder. Hotel ima 36 soba, dvokrevetnih, trokrevetnih i obiteljskih soba.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja s doručkom (bogati buffet doručak od 8 do 10 h) uz izbor smještaja + korištenje bazena + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 ili 3 ili 4 osobe (ovisno o smještaju).

SMJEŠTAJ

Prostrane sobe pružit će Vam potpuni komfor za vrijeme Vašeg boravka. Decentno uređene, opremljene LCD TV-om i klimom ove sobe gostu pružaju mirnu opuštajuću atmosferu. Sobe će Vam pružiti potpunu udobnost. Opremljenost: kupaonica, klima, TV SAT.

Na raspolaganju Vam je smještaj u dvokrevetnoj sobi pogled park bez balkona ili pogled more s balkonom, trokrevetna soba - pogled na more s balkonom te obiteljska soba - pogled more s balkonom!

RESTORAN
Restoran poslužuje lokalne sireve, janjetinu, jastoga i vrhunska riblja jela te velik izbor hrvatskih i međunarodnih vina.

BAZEN
Potražite osvježenje u vanjskom bazenu ili se izležavajte na suncu uz pijuckanje osvježavajućeg koktela pripremljenog u lounge baru hotela Belveder. Koristi se u skladu s preporukama HZJZ!

Prije kupovine kupona provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu na mail belveder.pag02@gmail.com ili telefon 023 612 564!  ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail belveder.pag02@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

O PAGU
Grad Pag je grad morske soli. Zbog njene važnosti u 15. stoljeću nastao je Pag kao plansko utvrđeni grad. 

To je grad poznate paške čipke koja se njeguje kroz stoljeća, svaka je unikat, a taj spori i zahtjevan ručni rad živi i danas na uličicama starog grada. Paški sir, paška janjetina, pršut, djevičansko maslinovo ulje, baškotini, rakije s paškim travama...posebni su i cijenjeni proizvodi i svakako ih probajte tijekom boravka u našem restoranu.