Zaputite se u čarobni Karlobag gdje Vas očekuju novouređeni Apartmani Andrea uz 2, 3 ili 7 noćenja za 3 ili 6 osoba s uključenom posteljinom, ručnicima i GRATIS parkingom - od samo 549 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni broj noćenja i provedite nezaboravan odmor u društvu prijatelja i obitelji! Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon za ponudu vrijedi do 30.09.21.

Apartmani se nalaze u Karlobagu u naselju bana Josipa Jelačića 45, apartmani su novi i novouređeni. Jedan studio apartman 2+1 i tri apartmana 4+2.

Dodatne pogodnosti: besplatan parking i besplatan WI-FI! Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Studio apartman se sastoji od kompletno opremljene kuhinje s dnevnim boravkom, veliki bračni krevet i pomoćni, kupaonica sa vešmašinom, , klima uređaj, tv, satelitska, besplatan wifi, roštilj, terasa s pogledom na more, parkirno mjesto, ograđeno dvorište (kapacitet 2+1).

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti na apartmaniandrea6@gmail.com ili 098 229 061!

Apartmani sastoji se od dvije spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje sa dnevnim boravkom, trosjed na razvlačenje (nadmadrac), kupaonica sa vešmašinom. Svaka soba je klimatizirana. Svaki apartman ima svoj poseban ulaz, terasu, pogled na more, roštilj (kapacitet 4+2).

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije (uz KOD i ID kupona) na apartmaniandrea6@gmail.com ili 098 229 061!