Potpuno opuštanje i aktivni odmor kraj slavnih Plitvičkih jezera i slapova Rastoke uz 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u Villi Domagoj ili Villi Dori u Turističkom centru Marko već od samo 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smještaj za 1 dijete do 12 godina GRATIS! U ponudi Vas očekuje i korištenje brdskih bicikala te neograničeno korištenje vanjskog bazena! Kupon vrijedi do 30.09.2021.

TURISTIČKI CENTAR MARKO nalazi se 12 km sjeverno od središta Nacionalnog parka Plitvička Jezera i 15 km južno od slapova Rastoke u mjestu Oštarski Stanovi.

U ovom mirnom mjestu na pola puta između dviju prirodnih ljepota uživajte u netaknutoj prirodi uz razne mogućnosti za zabavu, rekreaciju, odmor i uživanje. U sklopu centra nalazi se poznati restoran s dugogodišnjom tradicijom koji nudi jela domaćih specijaliteta i originalnih receptura. Jela se protežu od hladnih predjela, juha i pizza pa sve do specijaliteta kuće i deserta koji su posluženi u ugodnom ambijentu na otvorenoj terasi ili klimatiziranom interijeru.

U ponudi Vas očekuju i besplatan Wi-Fi, besplatan parking i satelitska TV!

VILLA DOMAGOJ sadrži economy dvokrevetne i trokrevetne sobe uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja u trokrevetnu sobu (na upit). 

Svaka soba opremljena je posebnom kupaonicom sa tušem, sušilom za kosu, TV sa satelitskim priključkom, besplatanim wifi-om, klimatizacijom i grijanjem te osiguranim parkirnim mjestom.

VILLA DORA sadrži superior dvokrevetne i trokrevetne sobe uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja u trokrevetnu sobu (na upit). 

Svaka soba opremljena je posebnom kupaonicom sa tušem, sušilom za kosu, TV LCD sa satelitskim priključkom, besplatanim wifi-om, klimatizacijom i grijanjem, mini hladnjakom (na upit), balkonom s pogledom na prirodu (na upit) te osiguranim parkirnim mjestom.

Turistički centar Marko posjeduje vlastiti bazen. Osjetite sve čari uživanja i opuštanja u netaknutoj prirodi nakon napornog dana provedenog na Plitvicama ili u adrenalinskom parku. Kupanje unutar Plitvičkih Jezera je zabranjeno, stoga je naš bazen savršena lokacija za Vas nakon cjelodnevnih izleta. Veličina bazena: 16 x 8 metara. Okušajte se u prolaženju zahtjevnog roping poligona koji zahtjeva dobru koordinaciju ruku i nogu povezanu sa dobrom kondicijom. Idealno za osobe koje žele prebroditi strah od visina.

Kupce ove ponude očekuje i 20% popusta na sve aktivnosti u ADRENALIN PARKU OGI!

Slobodan pad na dohvat Vam je ruke! Osjetite navalu adrenalina na divovskoj ljuljački visokoj čak 12 metara. Pokušajte sami ili s partnerom novu avanturu unutar našeg adrenalinskog parka. Suparnici se natječu u gađanju mete pomoću profesionalnih airsoft pušaka. Aktivnost je koncipirana kao natjecanje timova ili pojedinaca.

Turistički centar Marko nalazi se na idealnoj lokaciji ukoliko želite posjetiti neka od najpoznatijih mjesta u Hrvatskoj. Tu je naravno nacionalni park Plitvička Jezera kao neizostavna destinacija svakog turista koji posjećuje TC Marko. Osim uživanja u ljepoti parka, TC Marko idealno je polazište za istraživanje i posjete ostalim dijelove Hrvatske.