Moderna elegancija u samom centru Zadra! Restoran OX Meet and Eat očekuje Vas sa sočnom klopom za prste polizati: burger ili BBQ rebarca uz krumpiriće + umak + craft pivo, od samo 75 kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 125 kn
Ušteda 40%
Cijena 75 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon se može iskoristiti do 30.10.2021. uz konzumaciju isključivo u restoranu!

RESTORAN OX
U Varošu, živahnoj zadarskoj četvrti poznatoj po tradicionalnim lokalnim festivalima koji kombiniraju glazbu i vrhunsku dalmatinsku hranu, okružen povijesnim spomenicima i arheološkim nalazištima, u blizini rive i Pozdrav suncu, tik uz Morske orgulje, restoran OX otvara svoj vrata i uvodi vas u potpuno drugačiji svijet. 

Savršen je kontrast okolnom okruženju sa svojim modernim, elegantnim i upečatljivim stilom. Intimna atmosfera upotpunjena lokalnim vinom i kulinarskim delicijama upravo je ono što vam treba za otkrivanje nove razine savršenstva tijekom odmora.

Odaberite jedan od nedoljivih menija:

 • Opcija 1): Burger po izboru + krumpirići + umak + Craft pivo (pivovara Brlog Zadar) Nepošlusna ili Plavuša 0.5!

 • Opcija 2):  BBQ Rebarca + krumpirići + umak + Craft pivo (pivovara Brlog Zadar) Neposlušna ili Plavuša 0.5!

Mesni specijaliteti iz domaćeg uzgoja i riba s Jadranskog mora, svježe povrće i ukusni deserti zadovoljit će svaki ukus i prigodno vas u daljnjem razgledavanju.

Adresa restorana: Restoran - OX - Meet and Eat, Stomorica 5, 23000 Zadar! Obavezna rezervacija dan ranije za restoran na br. tel.: +385 97 661 4087 uz KOD i ID kupona po primitku!