Plavetnilo Kvarnerskog zaljeva oduševit će Vas ovog RUJNA na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM + piće uz večeru & uživanje uz infinity bazen u Hotelu Ičići 4* te animaciju, sve za 2 osobe...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dvoje djece do 14 godina gratis na pomoćnom krevetu! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 12.09.21. do 30.09.21. (rasprodani termin 17.09.)!

O hotelu

Hotel Ičići 4* smješten je u mirnom zelenilu iznad obalne šetnice Lungomare u blizini Opatije i predstavlja izvrstan odabir za obiteljski odmor.

Ovaj moderni hotel na pet katova ima 180 soba s balkonima i neodoljivim pogledom na plavetnilo Kvarnerskog zaljeva. Za obitelji s djecom hotel nudi obiteljske sobe, funkcionalno spojene i opremljene po mjeri obitelji. Gostima su na raspolaganju hotelska plaža i vanjski bazenski kompleks sa sunčalištem te razni sadržaji za djecu i odrasle. Hotelski restoran i Chi Pool Bar na vanjskoj terasi uz bazen nude specijalitete mediteranske kuhinje.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion), u dvokrevetnoj sobi superior s balkonom i pogledom na more + piće iz šankomata uz večeru + korištenje vanjskog bazena, ležaljke na vanjskom bazenu, privatna hotelska plaža, sve za 2 osobe. Dodatna pogodnost: besplatan Wi-Fi.

SMJEŠTAJ
Udobno se smjestite u prostranoj Superior dvokrevetnoj sobi s pogledom na more površine 27 m2. Soba je opremljena bračnim ili odvojenim krevetima, a moderna kupaonica raspolaže kadom ili tušem. Na balkonu s pogledom na Kvarnerski zaljev možete popiti jutarnju kavu ili se opustiti nakon aktivnog dana na plaži. Za potpuni komfor soba ima i klima-uređaj, LCD TV i besplatan Wi-Fi.

Restorani i barovi
Hotel Ičići poziva Vas na nezaboravno gastronomsko putovanje Mediteranom uz mirise i okuse kvarnerskoga kraja. U restoranu možete kušati probrane delicije s naglaskom na riblje specijalitete i plodove mora. Naša bogata i šarolika ponuda temelji se na svježim lokalnim namirnicama uz mirise začinskog bilja i pomno birana hrvatska vina. 

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti ODMAH po primitku kupona a najkasnije u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.

Bazeni i plaža
Plivanje u moru, opuštanje na ležaljkama i u Infinity bazenu, bezbrižno igranje u dječjem bazenu – Hotel Ičići nudi sve oblike ljetnog uživanja!

Osim plaže, hotel nudi bazenski prostor s dva bazena i sunčalištem s ležaljkama i suncobranima. Bazen Infinity namijenjen je aktivnom uživanju u vodi, i stvara iluziju beskonačnosti i stapanja s horizontom te poziva na potpuno opuštanje, a djeca mogu bezbrižno uživati u posebnom bazenu namijenjenom samo njima. Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!