Otputujte na otok Krk i uživajte u odmoru na 3 dana/2 noćenja na bazi bogatog polupansiona (doručak+ ručak) za 2 osobe uz korištenje bazena i fitness studija u Koralj Sunny Hotel By Valamar!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je za jesenski odmor i nezaboravno uživanje na Krku... Kupon vrijedi isključivo za termin od 11.09.21. do 19.09.21.(rasprodani termini: 11.09., 12.09.)

Koralj Sunny Hotel By Valamar

U Koralj Sunny Hotelu možete uživati u potpuno bezbrižnom odmoru, u svom ritmu. Lagodan, mediteranski stil života utkan je u svaki element ovog utočišta na plaži koje će vam priuštiti trenutke za pamćenje.


Usluga Breakfast & Lunch hotelskog restorana nudi vam koncept otvorenih vrata u kombinaciji s prekrasnim pogledom na more, od ranog jutra sve do 14 sati, omogućujući vam bezbrižno uživanje u doručku i ranom ručku po nenadmašnoj cijeni.


Plivajte u tirkiznom moru ili bazenu, uživajte u masaži ili provedite fantastično popodne s obitelji u zoni Chill & Play. Ljubitelje aktivnog odmora pozivamo na uzbudljive biciklističke ture. Ovaj hotel u skrivenoj uvali svidjet će se baš svakom putniku.


Classic soba morska strana (16 - 20 m2): dva odvojena kreveta; kupaonica s tušem; klimatizacija / grijanje; besplatan Wi-Fi pristup Internetu; LCD TV; sef na recepciji - uz nadoplatu; sušilo za kosu; telefon s izravnim biranjem; utičnice 220 V.


Provedite nezaboravne trenutke na plaži kraj tirkiznog mora ili u opuštajućem vanjskom bazenu. Zaboravite na brige i stres i prepustite se dugo iščekivanom idiličnom odmoru na otoku.


Plaža Dražica proteže se duž šetališta od starog grada Krka do uvale podno hotela Koralj Sunny Hotela. Šljunčana i popločena otočka plaža s pješčanim morskim dnom pruža istinski užitak odmora na moru. Gosti se do plaže mogu spustiti puteljkom koji vodi kroz borovu šumu. Uređena plaža nudi ležaljke, suncobrane, najam sandolina i pedalina i ostale sadržaje za zabavu i opuštanje uz more. U blizini plaže Dražica (prema jugu) nalazi se i plaža za kućne ljubimce te šljunčana i betonirana nudistička plaža Tomaževo s pogledom na stari grad Krk.


Svoj sportski dan možete započeti u fitness centru hotela ili zaigrati tenis, stolni tenis ili mini golf te se zabaviti sportovima na vodi. U blizini je i polivalentna sportska dvorana, staze za šetnju i jogging, boćalište, jahački i ronilački centar. Ovaj bike hotel nudi sve usluge i opremu za istraživanje Krka biciklima.

Otok Krk nudi nebrojene biciklističke staze uz obalu i po unutrašnjosti koje prolaze uz romantične vinograde, polja i plaže kao i novouređenu stazu iz Malinske do grada Krka. Bike hotel Koralj Sunny savršena je točka s koje istraživanje otoka Krka mogu započeti ljubitelji biciklizma. U ponudi hotela je najam brdskih bicikala više klase, stručno vođene biciklističke ture, sigurna spremišta za bicikle, mape staza i info mape s uslugama za bicikliste te još mnoge druge usluge i sadržaji.