Opuštanje bez premca u Valamar Diamant Hotelu u Poreču! U oazi borovine odmorite na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM + piće uz obroke & korištenje bazena, sve za 2 osobe i dijete do 14 godina...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u Diamant Hotelu 4* i uživajte u bogatoj ponudi i sadržajima za 2 osobe uz smještaj u superior sobi s balkonom i pogledom na park! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 26.09.21. do 01.10.21. i od 03.10.21. do 08.10.21.

Sport i wellness hotel u Poreču na samo je deset minuta šetnje od povijesne jezgre grada u oazi borovine!

Hotel za rekreaciju i opuštanje bez premca u Poreču

Uz udoban smještaj okružen predivnom borovom šumom na raspolaganju su vam i brojni sadržaji koji će ispuniti vaš odmor – od wellness usluga u Balance Mediterranean Spa, profesionalnih fizioterapeutskih tretmana I unutarnjeg bazena do raznovrsnih sportskih aktivnosti te Mediterraneo restorana s vrhunskim buffet doručkom i večerom. Nezaboravan obiteljski odmor jamče pažljivo osmišljeni dnevni i večernji Maro sadržaji poput Maro igraonice za djecu od 3 do 12 godina, Maro kina, Oldskool game loungea te Multimedia game loungea i softplay igraonice. 

Bogata ponuda obuhvaća i korištenje fitness centra te GRATIS parking!

WELLNESS CENTAR I CENTAR LJEPOTE

Pronađite cjeloviti wellness & beauty program na jednom mjestu. Wellness Valamar Diamant na 2400 m2 vam nudi prostrani bazen s vodenim efektima, raznovrsne saune, whirlpool, SPA zonu, bazen za djecu i fitness centar. Sve to uz vrhunske tretmane ljepote te fizikalnu medicinu i terapiju. Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

• Za korištenje wellness prostora potrebno se unaprijed najaviti i rezervirati termin.

BOGATI BIFE S OPCIJOM DIJETALNIH MENIJA

Naši gosti su posebno oduševljeni ponudom hotelskog show-cooking restorana koja uključuje kvalitetan izbor specijaliteta istarske, hrvatske i internacionalne kuhinje, vegetarijanska jela te poseban meni za dijabetičare. Na upit pripremamo posebnu ponudu za sportaše i za goste osjetljive na gluten.

Bezalkoholna pića iz šankomata su uključena u cijenu tijekom obroka!

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

U 2021. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. 

• VIŠE PROSTORA ZA VAS - svi naši hoteli i resorti smanjili su kapacitete za 20%

• RESTORAN PO VAŠOJ MJERI - u hotelskom restoranu večera je organizirana u dva termina kako bi vam osigurali više komfora i sigurnosti

• V HEALTH & SAFETY program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde te unaprijeđene protokole čišćenja

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.