Ljetni aranžman sa super uštedom! 2 noćenja s doručkom u Bizovačkim Toplicama/Hotel Termia uz slobodan ulaz u grad vode Aquapolis, finsku saunu, 1 sat kuglanja, korištenje bicikla... sve za 2 osobe!

52 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljeto u Bizovačkim Toplicama u Hotelu Termia! Uz 50% popusta očekuju Vas brojne pogodnosti za aktivan i sve samo ne dosadan odmor za dvoje! Baci pogled niže i popratite sve sadržaje koji su uključeni u cijenu za samo 559 kuna! Ponuda vrijedi od 01.07.14. čak do 15.09.14.!

Ponuda uključuje za 2 osobe:

3 dana uz 2 noćenja s doručkom u hotelu Termia
2 ulaznice za fitness
2 ulaznice za finsku saunu 

U cijenu je uključeno: 
boravišna pristojba i osiguranje;
slobodan ulaz u grad vode Aquapolis - ukupno sedam bazena (glazbena špilja, whirlpool, bazeni s vodenim masažama - jacuzzi, dječji bazen, vodeni slap, bazeni s vrućom ljekovitom geotermalnom vodom od 37 stupnjeva); 
vanjski sportski tereni za odbojku na pijesku, nogomet i košarku;
1 sat korištenja četverostazne kuglane; 
korištenje bicikla; 
besplatan WI-FI i internet korner; 
besplatan parking.Dodatna pogodnost 
10 % popusta na konzumaciju hrane u a la carte Nacionalnom restoranu; 
20 % popusta na usluge salona za masažu i njegu tijela; 
20 % popusta na usluge frizerskog salona; 
20 % popusta na proizvode suvenir shop-a i zlatoveza.

A la carte Nacionalni restoran - uređen u pravom slavonskom stilu već godinama čuva tradiciju slavonske kuhinje, ljubazno i stručno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu i ispuniti sve želje, za poseban doživljaj okusa predlažemo kušanje vina iz bogate vinske liste restorana.


Osim restorana posjetiteljima su na raspolaganju:
Lobby bar
Glazbena dvorana za svadbene i druge svečanosti
Dvorane za sastanke
Fitness dvorana
Finska sauna
Četverostazna kuglana
Bilijar
Stolni tenis
Pikado
Stolni nogomet
Vanjski sportski tereni za odbojku na pijesku, nogomet i košarku
Salon za masažu i njegu tijela
Frizerski salon
Suvenirnica i zlatovez

 

U jedinstvenu cjelinu s hotelom Termia dogradnjom je uklopljen višenamjenski kupališni kompleks "Aquapolis" sa 2 bazena različitih veličina i namjena.

Priča o Bizovački Toplicama kreće od otkrića ljekovite vode...

Tragajući za novim izvorima nafte i zemnog plina u bizovačkom kraju, dana 3. kolovoza 1970. godine iz jedne od istražnih bušotina na sveopće iznenađenje radnika zagrebačkog poduzeća Ina-Naftaplin s dubine od 1862 metra, briznula je vrela voda.

Voda je potekla na bušotini pod radnim nazivom Bizovac-2, smještenoj na livadi, 500 metara južno od željezničke pruge, a 150 metara desno od ceste, koja se ispred Bizovca odvaja od prometnice Našice - Osijek, a vodi do Brođanaca.

 

Voda se iz bušotine odvodila putem cijevi do obližnjega jarka, koji se nalazio iza kukuruznoga polja, gdje je vrela voda, gotovo vodena para, izbijala na mahove u jakom mlazu na dvije sapnice i padala u jarak.

Na taj način voda se prirodno hladila, tako da je u jarku, udaljenije od sapnice, bila prikladna za kupanje.
   

Brzinom svjetlosti zemljom se proširio glas o čudotvornoj ljekovitosti bizovačke vode. Njezina ljekovita svojstva privlačila su mnogobrojne namjernike u potrazi za okrijepom i ozdravljenjem.

Obavezna tel. rezervacija isključivo na tel. 031 685 100 uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.