LAST MINUTE - odmor za kraj ljeta uz 2 / 3 / 7 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom u Hotelu Faraon u Trpnju i uživanje u bazenu, animaciju za djecu i odrasle... sve za 2 osobe i 1 ili 2 djece do 12 g.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina, ovisno o odabranoj ponudi. Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 11.09.21. do 20.09.21.

Hotel Faraon

Na sjeverozapadnoj strani poluotoka smjestio se mali gradić s bogatom poviješću, Trpanj.  Dom ribara i pomoraca, raj prepun stoljetnih vinograda i maslinika mnoštvom šljunkovitih i pješčanih plaža te brojnih uvala koje čekaju na Vas. 

Uz samo more, uz šum mora i čarobne zalaske sunca, smjestio se hotel Faraon. Isplanirajte svoj odmor i rezervirajte sobu sa pogledom na razvedenu obalu Pelješkog kanala te se uvjerite  u gostoljubivost  i kvalitetu usluge zbog koje se naši gosti uvijek rado vraćaju.

Comfort soba - Vaš privatni balkon znači puno prilika za uživanje u dugim sunčanim danima i zvjezdanim večerima. Savršeno za dvoje ili troje, s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta s mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja. Sadržaj: king size krevet, pomoćni ležaj (70 cm x 155 cm), SAT LCD TV, tuš, sušilo za kosu.

Comfort obiteljska soba - Bilo da odmor odlučite provesti s Vašom obitelji ili s prijateljima, obiteljska soba s pogledom na park Vam pruža osjećaj mira i tišine.
Sadržaj: king size krevet, pomoćni ležaj (160 cm x 200 cm), SAT LCD TV, tuš/kada, sušilo za kosu.

ALL INCLUSIVE uključuje: doručak, ručak i večeru + neograničenu konzumaciju All Inclusive pića za vrijeme obroka i na All Inclusive Baru (koji je otvoren svaki dan od 10-23h) + popodnevni snack od 16:00 – 17:00 s kavom i čajem na All Inclusive Baru + pića (sokovi, mineralna voda, crno i bijelo vino, točeno pivo, do 5 vrsta lokalnih alkoholnih pića).

Bilo da se odlučite za prostrani hotelski restoran ili opuštajući ambijent terase s pogledom na more, uživajte u primamljivim okusima domaćih i međunarodnih  specijaliteta posluženih u buffet stilu.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na telefone 021 608 566; 021 608 567 ili na mail hotel-faraon@hoteli-jadran.com i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: hotel-faraon@hoteli-jadran.com, uz KOD i ID kupona.

Ukoliko cjelodnevno ljenčarenje na plaži nije za Vas, osvježite se i odmorite na slatkovodnom bazenu na otvorenom za djecu i odrasle. Za ljubitelje dugog ispijanja kave i osvježavajućih pića na raspolaganju je Kleopatra bar i All inclusive bar s prekrasnim pogledom na more. *Svi sadržaji se koriste u skladu s preporukama HZJZ te će jasno biti dostupni sukladno mjerama Stožera i vremenskim uvjetima!

Uključeno i korištenje vanjskog bazena, suncobrana i ležaljki na terasama pokraj bazena, animaciju za odrasle, animaciju i za djecu!