[NAJVIŠI ZIPLINE U HR] Adrenalinsko uzbuđenje pokraj Omiša u kanjonu rijeke CETINE uz Zipline! Spuštanje kroz kanjon uz obuku, osiguranu opremu i pratnju 2 vodiča za samo 299 kn/osobi!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Adrenalinski "rush" pokraj Omiša! U paketu je uključena i potrebna sigurnosna i zaštitna oprema (kaciga, pojas, via ferrata set, penjačice) za visinske aktivnosti! Kupon se može iskoristiti do 17.10.2021.

Zipline je adrenalinska zabava gdje se gosti spuštaju kroz kanjon niz čelično uže, osigurani pojasom. Avantura također uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.

Adrenalinski poligon ZIPLINE nalazi se u kanjonu rijeke Cetine. Za prelazak cijelog poligona, uz pratnju dva vodiča, grupi od 10 gostiju treba tri sata. 

Mjesto polaska i povratka: ZIPLINE OMIŠ, J. Pupačića 4, OMIŠ. 

Zipline se nalazi 3 km od Omiša, u kanjonu rijeke Cetine i sastoji se od 8 žica ukupne dužine 2100 m. Prije početka izleta, grupa se nalazi u našoj agenciji gdje se upoznaju s vodičima i potpisuju izjave.

U paketu je uključena i potrebna sigurnosna i zaštitna oprema (kaciga, pojas, via ferrata set, penjačice) za visinske aktivnosti!

Do starta i natrag je organiziran prijevoz našim kombijem. Prije početka, grupa odlazi do poligona za obuku i svaki gost dobije opremu. Tu se nalaze 2 kratke sajle, dužine 25 m, na kojoj vam vodiči pokazuju kako kočiti i ponašati se na sajli. Slijedi kratka šetnja do prve sajle, tijekom koje možete uživati u gotovo netaknutoj prirodi i u prekrasnom pogledu na kanjon Cetine. 

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora najaviti ODMAH po primitku kupona, minimalno 2 dana ranije na 095 822 2221, uz KOD i ID kupona!