[VARAŽDIN] Osvježite, pomladite i regenerirajte kožu svoga lica mezoterapijom s UZV u kombinaciji s ampulom liposoma i hijalurona u Kozmetičkom salonu Artevita uz 50% popusta!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj! Kupon se može iskoristiti do 01.11.2021.

MEZOTERAPIJA

Trenutno mezoterapija je najnovija i učinkovita metoda u području dermatološke i estetske kozmetike za prijenos aktivnih i visokomolekularnih sastojaka u niže slojeve kože. 

Terapija je vrlo individualna i ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva, koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari, te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima!

Mezoterapijom je moguće bitno dublje i intenzivnije prodiranje u kanal kao na primjer s ionoforezom, ultrazvukom, hladnog lasera ili radio frekvencom. Visoko molekulski sastojci će ostati znatno duže u koži, te s toga mogu biti učinkovitiji i imati puno jači efekt. 

Mezoterapija se koristi za: * pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea * ublažavanje i brisanje bora * regulaciju sebuma * zatezanje tkiva * osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj * smanjenje i nestanak couperose * jačamo imunitet kože *lifting efekt.

Ultrazvuk pomaže ljudskom tijelu da brže i bolje apsorbira nanesene preparate, a zvučnu energiju pretvara u toplinsku. Stimulira našu kožu, ubrzava metabolizam, potpomaže cirkulaciju krvi i limfe, aktivira dubinske procese unutar stanica, poboljšava čovjekov obrambeni sustav. 

ULTRAZVUK ZA LICE u kozmetičke svrhe se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvarnje stanica te svi aktivni sastojici (vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju te prodiru dublje u stanice kože koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje duže u samim stanicama. Djelovanje ULTRAZVUČNOG unosa preparata je puno dugotrajnije od klasičnog unosa ručnom masažom lica.

Nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na 095 507 0979, uz KOD i ID kupona po primitku!