Lagodan odmor u slikovitom Poreču! Rujansko opuštanje na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM u Valamar Crystal Sunny Hotelu 4* + večernja marenda, sve za 3 ili 4 osobe i od samo 1496 kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovisno o izboru smještaja ponuda vrijedi za 3 ili 4 osobe! Dodatna pogodnost je besplatan PARKING! Ne propustite jedinstvenu priliku i priuštite si dugoočekivani odmor! Kupon vrijedi isključivo za termin od 18.09.21. do 26.09.21.

Vrhunski hotel po mjeri obitelji u Poreču

U Crystal Sunny Hotelu možete uživati u jednostavnom odmoru u svom ritmu. Lagodan, mediteranski stil života utkan je u svaki element ovoga hotela omogućujući vam da uživate u svakom trenutku i stvorite nezaboravne uspomene.

Usluga Breakfast & Lunch hotelskog restorana nudi vam koncept otvorenih vrata od ranog jutra sve do 14 sati za bezbrižno uživanje u doručku i ranom ručku. Kad se približi večer, nakon opuštanja na terasi bazena i zabave u zoni Chill & Play, uzmite si pauzu za ukusne tematske zalogaje u sklopu lagane večere.

Zahvaljujući velikom izboru soba, vanjskom bazenu, sportskim aktivnostima i zabavnim programima, ovaj je hotel idealna prilika za nezaboravan odmor. 

TROKREVETNA SUPERIOR SOBA, BALKON

Veličina: 20-25 m2. Sadržaj: balkon, odvojeni kreveti (180x200) + sofa, kapacitet - max. 3 osobe, kupaonica s tušem/ kadom, klimatizacija.

OBITELJSKA SUPERIOR SOBA, BALKON

Veličina: 40 m2. Sadržaj: balkon, dvije spavaće sobe s odvojenim krevetima + sofa, kapacitet - max. 5 osoba, dvije kupaonice s tušem/ kadom, klimatizacija.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Restoran Sunny nudi široku paletu jela i napitaka tijekom produženog doručka i ranog ručka u sklopu usluge Breakfast & Lunch, a čitav dan na raspolaganju su vam još salate, sendviči i slastice iz vitrine Valfresco. Ne propustite ni ukusne zalogaje na prostranoj terasi kraj bazena ili jednostavno uživajte u šalici dobre jutarnje kave u Sunny lounge baru. 

BAZENI

Budite bezbrižni na osunčanom vanjskom bazenu hotela. Posudite ručnik i odaberite ležaljku i suncobran. Opustite se u toploj morskoj vodi bazena uz hidromasažu, slapove i jacuzzi. Djeca će biti sretna u bazenu samo za njih. Prostrani unutarnji bazen s vodenim efektima i izdvojenim bazenom za djecu potražite u obližnjem Valamar Diamant Hotel & Residenceu (tu Vas čekaju još mnogrobojni sportski sadržaji i prvoklasni wellness centar u kojem možete provesti kvalitetno vrijeme za sebe).

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.