Ljeto na prekrasnoj Makarskoj rivijeri! Uživajte u novom ruhu Hotela Sirena*** u Podgori uz 3 dana/2 noćenja na bazi Polupansiona za 2 osobe već od 999 kuna!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten izmedu modrih valova i planine Biokovo, na zapadnom dijelu Podgore, na 300m od centra mjesta, svega nekoliko metara od plaže nalazi se Hotel Sirena***!


Ponuda uključuje izbor između dvije opcije:

Opcija1 - 999 kn: 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (bez balkona)

Opcija2 - 1199 kn: 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (balkon)

Hotel Sirena klasificiran s 3 zvjezdice, sadrži 45 dvokrevetnih soba balkon morska strana, 24 dvokrevetne sobe francuski prozor park strana te 3 obiteljske sobe, na 3 kata.

Parking je moguć na zahtjev. Pozivamo Vas da dođete i uživate u ugodnoj atmosferi,  u diskretnoj eleganciji bara i restorana i u gostoljubivosti našeg osoblja.

IDEALNA LOKACIJA! Nalazi se stotinjak kilometara od splitske zračne luke i 160 kilometara od Dubrovnika, UNESCO-vog spomenika Svjetske baštine.

Otvoreni bazen opremljen je ležaljkama na kojima možete uživati u kasnojutarnjem koktelu.

U samom središtu hrvatske obale nalazi se Podgora, mjesto za odmor samo za vas. Dobrodošli na ekološki besprijekorno čisti dio jadranskog mora, gdje sunce zalazi u stotinu boja, a jutra vas bude mirisima prirode.

Podgora je turistička i prirodna oaza ladanjskih snova. Vaša očekivanja ispunit će bogatim okusima mora, toplim dodirima sunca i mirisima bujne mediteranske vegetacije. Što god očekivali od godišnjeg odmora, podgora je pravi izbor.

Ovdje je sve blizu, na dodir ruke i oka. Podgora je mjesto za potpuno opuštanje, uz jutarnje ukusne zalogaje, cjelodnevna kupanja u moru bistrom poput kapi najčišće izvorske vode.SOBE
Naše su sobe koncipirane kako bi vam pružile dobrodošlicu i ugodan boravak: balkoni s pogledom na more, klimatizacija, satelitska tv, telefon , mini bar i wi-fi, Parking je moguć na zahtjev.

Uvjerite se u kvalitetu smještaja Hotela Sirena uz virtualnu šetnju koju možete pogledati ovdje.