Ljeto na prekrasnoj Makarskoj rivijeri! Uživajte u novom ruhu Hotela Sirena*** u Podgori uz 3 dana/2 noćenja na bazi Polupansiona za 2 osobe već od 999 kuna!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 1.848 kn
Ušteda 45%
Cijena 999 kn

Smješten izmedu modrih valova i planine Biokovo, na zapadnom dijelu Podgore, na 300m od centra mjesta, svega nekoliko metara od plaže nalazi se Hotel Sirena***!


Ponuda uključuje izbor između dvije opcije:

Opcija1 - 999 kn: 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (bez balkona)

Opcija2 - 1199 kn: 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (balkon)

Hotel Sirena klasificiran s 3 zvjezdice, sadrži 45 dvokrevetnih soba balkon morska strana, 24 dvokrevetne sobe francuski prozor park strana te 3 obiteljske sobe, na 3 kata.

Parking je moguć na zahtjev. Pozivamo Vas da dođete i uživate u ugodnoj atmosferi,  u diskretnoj eleganciji bara i restorana i u gostoljubivosti našeg osoblja.

IDEALNA LOKACIJA! Nalazi se stotinjak kilometara od splitske zračne luke i 160 kilometara od Dubrovnika, UNESCO-vog spomenika Svjetske baštine.

Otvoreni bazen opremljen je ležaljkama na kojima možete uživati u kasnojutarnjem koktelu.

U samom središtu hrvatske obale nalazi se Podgora, mjesto za odmor samo za vas. Dobrodošli na ekološki besprijekorno čisti dio jadranskog mora, gdje sunce zalazi u stotinu boja, a jutra vas bude mirisima prirode.

Podgora je turistička i prirodna oaza ladanjskih snova. Vaša očekivanja ispunit će bogatim okusima mora, toplim dodirima sunca i mirisima bujne mediteranske vegetacije. Što god očekivali od godišnjeg odmora, podgora je pravi izbor.

Ovdje je sve blizu, na dodir ruke i oka. Podgora je mjesto za potpuno opuštanje, uz jutarnje ukusne zalogaje, cjelodnevna kupanja u moru bistrom poput kapi najčišće izvorske vode.SOBE
Naše su sobe koncipirane kako bi vam pružile dobrodošlicu i ugodan boravak: balkoni s pogledom na more, klimatizacija, satelitska tv, telefon , mini bar i wi-fi, Parking je moguć na zahtjev.

Uvjerite se u kvalitetu smještaja Hotela Sirena uz virtualnu šetnju koju možete pogledati ovdje.