Tik uz obalu očekuje Vas Hotel Zora*** Primošten! Razmazite se na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM + gastro Dalmatinska večera + Wellness&Spa, animacija, sve za 2 osobe i od samo 1432 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina gratis na pomoćnom ležaju i u obiteljskoj sobi! Smješten na poluotoku Raduča, ovaj je hotel okružen gustom borovom šumom, plažama i romantičnom šetnicom uz obalu. Kupon vrijedi od 17.09.21. do 24.09.21.

Uputite li se u slikoviti Primošten radi kupanja, sunčanja, igranja s djecom, ili rekreacije na svježem, morskom zraku, u hotelu Zora naći ćete sve potrebno za savršen odmor. Gostima koji vole aktivniji odmor na raspolaganju su: ronjenje, tereni za tenis, odbojku, nogomet i košarku, mini golf, stolni tenis, fitness, wellness boutique.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja i izbor smještaja na bazi polupansiona (doručak i večera) + Dalmatinska večer - dalmatinski specijaliteti (jednom tjedno) + bogat animacijski program za odrasle i djecu + korištenje bazena s grijanom vodom, saune i fitnessa + 20 % popusta na wellness tretmane + besplatan wifi, sve za 2 osobe.

Smještaj

• Comfort dvokrevetna soba, s mogućnošću dodatnoga ležaja i dječjega krevetića (na upit) - uz dodatnu nadoplatu. Na recepciji je moguće unajmiti sef i hladnjak. Sadržaj: kada ili tuš, SAT TV, balkon ili terasa, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu.

• Comfort obiteljska sobe su udobne te sa zajedničkim ulazom i kupaonicom te odvojenim sobama za djecu i odrasle. Prostrani balkoni na morskoj strani omogućuju potpuni užitak u zasluženom odmoru. Sadržaj: dvije sobe, kada ili tuš, telefon, SAT TV, balkon ili terasa, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu.

• Premier club dvokrevetna soba: kategorizirane sa četiri zvjezdice i smještene na morskoj strani. Dio soba ima francuski balkon, te su prostranije i pružaju mogućnost smještaja dodatnoga ležaja ili dječjega krevetića.

Dječji klub je u potpunosti opremljen sadržajima za najmlađe goste: prostrana igraonica, vanjsko igralište i dva bazena pružaju vašim najdražima brojne mogućnosti zabave, ali i sklapanja novih prijateljstava, a sve pod budnim okom stručnog hotelskog osoblja. *Svi sadržaji će biti dostupni sukladno mjerama Stožera, te jasno vremenskim uvjetima.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail hotel-zora@zora-hotel.com ili telefon 022 570 048 uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Wellness hotela - ugodite sebi u kutku za opuštanje hotela Zora! Prepustite se užitku u bazenu s pomičnom kupolom izrađenom od kvarcnoga stakla koje omogućuje zdravo tamnjenje kože. Grijana voda (cca 26ºC) kao i jedinstvena pozicija s pogledom na otvoreno more i Primošten, pružaju gostu nezaboravan doživljaj i stvaraju ugođaj prave oaze za opuštanje.Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!