Izuzetni otočki šarm u BABLJE LJETO na BRAČU! Waterman Svpetrvs Resort: 2 dana/ 1 noćenje na bazi ALL INSLUSIVE usluge + Wellness, sportski sadržaji, sve za 2 osobe i dijete do 12 g., od samo 799 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ispratite ljeto uz fantastični all inclusive aranžman! Pregršt sadržaja za aktivan ili opuštajući godišnji u jedinstvenim ljepotama Supetra na otoku Braču... Kupon vrijedi od 17.09.21. do 30.10.21.

IZVRSNA POGODNOST: kupnjom 6 kupona dobijete 1 noćenje GRATIS- DIREKTNO U HOTELU (ne izdajemo kupon za njega), a kupnjom 12 kupona dobijete 2 noćenja GRATIS- također ne izdajemo kupon već ostvarujete pravo na njega direktno u hotelu.

Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjh bazena, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

WATERMAN SVPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi.  Kompleks je primjeren i za  lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!
Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, sladoled neograničeno 10:00 - 18:00 te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 10:00 - 00:00, večera.


2+1 soba - Island standard double room: balkon ili terasa,  bračni krevet ili dva odvojena kreveta,mogućnost 1 pomoćnog ležaja, telefon, satTV, kupatilo sa tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

2+2 soba - Waterman Superior Room: balkon ili terasa, soba s 1 bračnim krevetom i mogućnošću pomoćnog ležaja za dvoje (sve u jednoj prostoriji), telefon, satTV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

* Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i hotelsko osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu. Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu.

Napomene za djecu: 1 dijete do 12 godina u 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih gratis.1 dijete do 12 godina u 1/2+2 sobi sa dvoje odraslih gratis, drugo dijete do 12 godina 75 % popusta na Crno jaje cijenu sobe(plaća se na recepciji).Osoba 12 godina i starija: treća osoba u 1/2+1 sobi, te treća i četvrta osoba u 1/2+2 sobi, svi spavaju na pomoćnom ležaju i svi imaju 60 % popusta na Crno jaje cijenu sobe(plaća se na recepciji). Sve eventualne doplate smještaja za djecu i odrasle, plaćaju se prilikom dolaska za puni iznos boravka kao i boravišna pristojba.
 

Mogućnost najma terena i opreme za padel. Više informacija OVDJE.

Želite li izbjeći gužvu na recepciji prilikom check in-a na dan dolaska? Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a na dan dolaska PRIJAVITE se OVDJE!

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com ili putem telefona na broj: +385 (0)21 640 253 uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece).

Waterman Covid-19 smjernice za sigurnost i higijenu možete pročitati OVDJE!