JESEN U PODRAVINI - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Picok 4* uz Wellness i SPA, ulaznice za Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, dodatne pogodnosti... samo 999 kn!

62 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite u bajkovite podravske krajeve - uživajte u bogatoj gastroj i wellness & spa ponudi Hotela Picok 4* te provedite slobodno vrijeme u posjeti multimedijalnom Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci! Kupon vrijedi do 30.11.2021.; ne vrijedi za dane Martinja.

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa - finska, parna i infracrvena - te 20% popusta na sve tretmane Wellness i SPA centra + ručnici i ogrtači u sobi!

Očekuje Vas i boca vina uz večeru i 10% popusta na a la carte u Đurđevačkoj Iži!

Na prvi pogled osvojit će Vas i ĐURĐEVEČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

U cijeni su uključene i 2x ulaznice za multimedijski Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, a više o centru pročitajte OVDJE!

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. 

Opremljen je najnovijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.