NOVO - CRYOCOOLSCULPTING 360 STUPNJEVA u Salonu Tajna ljepote - 1, 2 ili 3 tretmana za trajno uklanjanje masnih stanica najnovijim aparatom CRIOSHAPE 360! Uz svaki tretman limfna drenaža GRATIS!

Super cijena 1.490 kn
Uštedi još 75 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 75 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

CRYOCOOLSCULPTING 360 STUPNJEVA - najnoviji i jedini aparat u Hrvatskoj koji zamrzavanjem pod 360 stupnjeva trajno uklanja masne stanice čak i sa podbratka! Tretman traje 40 minuta. Kupon se može iskoristiti do 30.11.2021.

Prije kupnje izaberite željeni broj tretmana: 1 tretman - tretiranje 4 zone po izboru - trbuh, bokovi, gornji dio leđa, prsa, unutarnji i vanjski dio bedara, koljena, masno tkivo ispod stražnjice ili podbradak ● 2 tretmana - tretiranje 8 zona po izboru  3 tretmana – tretiranje 12 zona po izboru!

Cryocoolsculpting 360 stupnjeva ima dvije sonde koje zamrzavaju masno tkivo po cijeloj površini za razliku od ostalih aparata koji zamrzavaju tkivo samo bočno. Time su i rezultati puno bolji a sam tretman traje kraće. Još jedna posebnost ovog aparata je u tome što se sonde mogu prilagoditi svakom tijelu, bilo da ima manje ili više masnog tkiva, jer je moguć izbor više dimenzija aplikatora.

Također po prvi puta možete potpuno ukloniti podbradak što omogućuje manji aplikator za podbradak.

Tretmani ovom vrstom zamrzavanja traju samo 40 minuta, a rezultati su kroz to kraće vrijeme puno bolji od klasične kriolipolize, u jednom tretmanu gubi se čak 35% masnog tkiva.

Kako bi se potpuno i zauvijek riješili masnog tkiva na jednom mjestu najčešće su dovoljna samo tri tretmana. U jednom dolasku moguće je kombinirati više područja. Na primjer, prvih 20 minuta tretiramo gornji dio trbuha i jednu stranu bokova, a drugih 20 minuta donji dio trbuha i drugu stranu bokova.

Obratite se s povjerenjom Tajni ljepote jer ste zaslužili osjećati se dobro, samo to trebate i poželjeti!