[19.09.-01.10.] LAST MINUTE u MAKARSKOJ! Ne propustite ponudu 2 dana i 1 noćenje s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Hotelu Bonaca 3* za samo 419 kn! Djeca do 3 godine GRATIS!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska, u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta! Kupon vrijedi od 19.09. do 01.10.2021.

Hotel Bonaca Makarska

U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta. 

Hotelu Bonaca daje jedinstvenost upravo ova pozicija i vrlo atraktivne cijene. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, južne i sjeverne orijentacije. U ponudi ima i dvije obiteljske sobe, svaka je za pet osoba.

U prizemlju nalazi se veliki restoran, gdje ćete tijekom Vašeg boravka zaista uživati u hrani. 

Možete se hraniti na bazi polupansiona ili punog pansiona.Ispred hotela je velika terasa, gdje ćemo Vam tijekom glavne sezone uljepšati ljetne noći živom glazbom. 

OPREMLJENOST SOBA: klima, TV, hladnjak, besplatan Wi-Fi, sušilo za kosu (moguće zatražiti na recepciji)

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na 00385(0) 21-616-441 ili hotelbonaca@gmail.com! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail hotelbonaca@gmail.com!