Za kraj rujna počastite se odmorom u Selcu - 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Marina 4* Selce i korištenje unutarnjega grijanog bazena i fitnessa... za samo 1456 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Marina 4* Selce nalazi se u prvom redu do mora na poznatoj "Šetnici zdravlja"! 1 dijete do 11,99 godina boravi GRATIS! Kupon se može iskoristiti do 02.10.2021.

Ponuda uključuje 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s balkonom na bazi doručka + besplatan upgrade u sobu s bočnim pogledom na more (prema raspoloživosti) + korištenje unutarnjeg grijanog bazena i besplatno korištenje fitnessa (ovisno o raspoloživosti) + besplatan parking i Wi-Fi!

Biser Crikveničke rivijere

Hotel Marina**** Selce - Crikvenica  izgrađen je 2003. godine i adaptiran 2014.godine. Privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. Hotel ambijentom i gastronomskom ponudom domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje privlači baš sve. Idealan je za vikend odmor zaljubljenih parova ili za obiteljski odmor.

Predvorje hotela se odlikuje širinom prostora u kojem se nalaze recepcija, prostor za odmor i opuštanje, aperitiv-bar te dizalo koje vodi u luksuzno,uređene sobe.

Recepcija je na raspolaganju 0 - 24 h.

Radi ugodnog ambijenta, visoke kvalitete smještaja, raznolikosti sadržaja, gastronomske ponude  i vrhunske tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran sa četiri zvjezdice.

U sklopu hotela Marina izgrađen je prekrasan caffe bar "Delfin" uz more, u kojem u ljetnim mjesecima možete uživati u zlatnom zalasku sunca uz osvježavajuće napitke. 

Taverna "Marina" izgrađena 2015. godine i  idealna je za održavanje svadbenih svečanosti, proslava, domjenaka i rođendana.

Neka Hotel Marina**** bude Vaša oaza mira! Odmorite se uz dašak glamura i okrijepite dušu u unutarnjem hotelskom bazenu.