Iskusite jesensku atmosferu SARAJEVA! Uživajte u odmoru na 2 dana uz 1 noćenje s buffet doručkom u luksuznom Prestige studio apartmanu u centru Sarajeva, sve za 2 osobe i samo 449 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatna vrijednost ponude uključuje boravak za djecu do 6 godina - GRATIS! Jedinstvena lokacija u samom centru, a istovremeno izolirana od gradske buke... Ponuda uključuje i besplatno mjesto u garaži pod video nadzorom! Kupon se može iskoristiti isključivo do 01.11.21.

Uživajte sa nama u jesenskim čarolijama!

Ako ste zaljubljenici prirode, planina i sportova na otvorenome želimo Vam dati mogućnost da doživite proljetnu čaroliju na sarajevskim olimpijskim planinama na svega 25 minuta vožnje od našeg hotela. 

Pored opuštajućeg boravka u našem hotelu koji se nalazi u centru grada u prilici smo organizirati transfere, te Vam omogućiti da posjetite neke od obližnjih olimpijskih planina: Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević. 

Uz dodatnu nadoplatu u prilici smo Vam omogućiti:

●  turistički obilazak grada s nevjerojatnim prirodnim ljepotama i bogatom povijesti u pratnji vodiča koji će Vas upoznati sa svim znamenitostima grada, kao i sa najzanimljivijim i najatraktivnijim lokacijama Sarajeva ● posjetu (cjelodnevne ili poludnevne izlete) na olimpijske planine: Bjelašnica, Igman, Jahorina  i Trebević ● vožnja quadovima. Informacije i plaćanje na licu mjesta.

Aparthotel Centar Sarajevo u samom centru Sarajeva!

Karakteristike koje bi posebno izdvojili su jedinstvena lokacija za sve koji vole da su u samom centru, a da su opet ugodno distancirani od gradske buke čime je ugodan odmor zagrantiran. Objekt raspolaže sa 24 apartmana i 10 soba ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsuvremenije hotelske tehnologije po ugledu na svjetski poznate hotele.

Luksuzni apartmani i sobe u hotelu pružit će Vam nezaboravan doživljaj bilo da putujete sami, s obitelji ili ako ste na poslovnom putu. U sklopu ponude hotel Vam osigurava besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom. Doručak se poslužuje na bazi švedskog stola te se prepustite iznenađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.

Također, svi apartmani imaju kompletno opremljene moderne kuhinje. U sklopu ponude osigurano je i besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom. U objektu se poslužuje doručak na bazi švedskog stola.

PRESTIGE APARTMAN

Oduševit će Vas prostrana veličina od 48 m². Ovaj apartman sa spavaćom sobom uključuje dnevni boravaks a trosjedom na razvlačenje, kuhinjski stol i opremljenu kuhinju. U vašoj vlastitoj kupaonici: kada ili tuš kabina, ručnici, papuče, sušilo za kosu.

Sadržaji apartmana: ​vrlo dugi kreveti, garderoba ili ormar, minibar, klima-uređaj, sef, glačalo i stol za glačanje, kuhinja, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhinjski pribor, radni stol, prostor za sjedenje, blagovaonica, TV, telefon, kabelski programi, balkon, vanjski namještaj.

Hotel se nalazi samo par minuta šetnje od centra grada, Baščaršije, Trebevićke žičare, Latinske ćuprije, Sebilja i ostalih znamenitosti.  Međunarodni Sarajevski aerodrom udaljena je 7 km od hotela. Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. 

Oko grada se nalaze olimpijske planine: Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta. 

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: aparthotel.cs@gmail.com ili na br.tel.: +387 33 257 400 ili +387 61 484 493, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

Baščaršija je stara sarajevska "čaršija" te povijesni i kulturni centar grada. Baščaršija je izgrađena u 15. stoljeću kad je Isa-beg Ishaković osnovao cijeli grad. Riječ Baščaršija potiče od riječi "baš", koja znači "glavna" na turskom, tako da Baščaršija znači "glavna ulica". Zbog velikog požara u 19. stoljeću, današnja Baščaršija je dvostruko manja nego što je nekad bila. Baščaršija se nalazi na sjevernoj obali rijeke Miljacke, u općini Stari Grad Sarajevo.

Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih povijesnih objekata, poput Gazi Husrev-begove džamije i sahat-kule. Danas je Baščaršija glavna turistička atrakcija grada Sarajeva.