24 INTENZIVNA TRETMANA Super Slim paketa u Beauty Centru Callisto u Puli! Mršavljenje, redukcija celulita i oblikovanja tijela + nagrada za izgubljene kile - sve uz čak 89% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Centar Callisto jedini vas nagrađuje za izgubljene kilograme: ukoliko nakon Super Slim paketa u trajanju od 4 tjedana smršavite 5 kg ili 20 cm - dobivate super tretmane na poklon! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2021.

*Zdravo mršavljenje gdje gubitak masnog tkiva prati i učvršćivanje tonusa kože

*Eliminacija celulita i saniranje narančine kore

*Zatezanje opuštene kože

*Poticanje metabolizma-otpuštanje štetnih tvari i nakupljene vode

*Redukcija strija nakon poroda

3 tretmana Ultrazvučne kavitacije sa multipolarnom radiofrekvencijom
(jedinstvena tehnika 2 tretmana u jednom)
- topi masne naslage i razbija celulit
- zateže kožu
- potiče prirodnu proizvodnju kolagena

3 tretmana limfne aparaturne drenaže   
- savršen tretman za oblikovanje tijela
- povećava lokalnu mikrocirkulaciju
- potiče kruženje hranjivih tvari
- vraća vezivno tkiva u stanje prije nastanka celulita
- pojačava napetost kože
- povećava optok krvi i limfe

6 tretmana New Bodyformer shaper (uređaji nove generacije poboljšani dodatnim tretmanom infracrvenom terapijom za dodatno rastapanje masnih naslaga)   
- ojačava muskulaturu
- smanjuje obujam tretiranog područja
- učvršćuje tonus kože
- potkožnom gimnastikom pomaže u stvaranju novog   sklada vezivnog tkiva

3 tretmana Mesoterapy za brže uklanjanje celulita, redukciju strija i zatezanje kože  
- temelji se na elektromagnetskim valovima koji prodiru u dublje slojeve kože 
- stimulira proizvodnju novog kolagena 
- poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu 
- pospješuje otklanjanje celulita 
- zatezanje kože i regeneracija kolagena

6 tretmana Termo slimming wrapp – bodywrapping
- tretman intenzivnog smanjivanja obujma

3 Lipolaser – hladni laser
- revolucija u razbijanju masnih stanica i razgradnja celulita
- tretira se 6 zona u jednom tretmanu
- prilagođavanje zdravom režimu prehrane bez stresnih  redukcijskih dijeta koje je teško provoditi i štetne su za organizam

RUBIA ZERO LIPOLASER uređaj nove generacije svojom niskoenergetskom biostimulacijom potiče stanični metabolizam i poboljšava lokalnu prokrvljenost.

Procesom laserske lipolize učinkovito lokalizirano topi masne naslage uz istovremeno zatezanje i učvršćivanje kože a također je učinkoviti i kod svih stadija celulita. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja i potpuno je bezbolan. Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida, Ovaj tretman je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva do tri tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj.

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji – mezoterapija bez igle – koristi posebno dizajnirane pulseve električne energije i lasera za razbijanje zgusnutog tkiva. Tretman se temelji na akvaforezi, novoj metodi koja koristi specijalne električne valove pomoću kojih u kožu prodiru potpuno pridodni aktivni sastojci koji tope i razbijaju masne naslage te ubrzavaju metabolizam. Tretman je vrlo ugodan jer se odgovarajuća kombinacija preparata iz ampula nježno umasiravaju pomoću sonde u kožu zahvaljujući pulsirajućim valovima koji ne generiraju toplinu i omogućavaju apsorbciju preparata na vodenoj i lipidnoj bazi. Efekat je odmah vidljiv u zdravom tonu kože, smanjenju vidljivosti celulita i zaglađivanju strija te rastapanju masnih naslaga.  U tretmanima se koriste učinkoviti kokteli koji sadrže prirodne preparate dobivene iz algi.

Beauty salon Callisto jedini Vas nagrađuje za izgubljene kilograme te Vam garantira: ukoliko nakon Super Slim paketa u trajanju od 4 tjedana smršavite 5 kg ili 20 cm darujemo Vam super tretmane - dodatnih 5 tretmana za intenzivno mršavljenje, redukciju celulita i zatezanje na uređaju nove generacije New Bodyformer Shaper u vrijednosti 1.000 kn!

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA - LIPOLIZA 

Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učunkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela.

NEW BODYFORMER

Ekspert za oblikovanje tijela uređaji nove generacije poboljšani dodatnim tretmanom infracrvenom terapijom za dodatno rastapanje masnih naslaga - Poznat pod nazivom  'pasivna gimnastika', ovaj je tretman pogodan za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka. Idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka. Poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu. Oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 3 sata intenzivnog vježbanja , a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove

LIMFNA DRENAŽA

Intenzivni tretman za smanjenje natećenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, poboljšanje cirkulacije. Pomaže tretmanu ultrazvućne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage

BODYWRAPP

Body wrapping ili metoda ovijanja tijela je metoda koja omogućuje postizanje rezultata mjerljivih u centimetrima uz istodobno poboljšanje cjelokupnog izgleda kože.  Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, razbijanje neželjenih masnih naslaga. 

Pozitivni učinci ove metode su višestruki. Struktura kože postaje finija i glatkija, a silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća. Dolazi do povećanje izmjene tvari u potkožnom tkivu s postupnom razgradnjom masnoga tkiva, pojačano je odvajanje produkata razgradnje i toksina iz potkožnoga tkiva zbog povećane difuzije, te čišćenje epiderma i stimulacija tvorbe kolagena i elastina. Već nakon prvih 60 minuta opseg tijela vidljivo se smanji, a koža je na izgled i na dodir mekša, elastičnija i napetija.