Efikasno uklanjanje neugodnih kožnih izraslina: bradavice, keratoze ili fibroma PLASMA PENOM u salonu Disidora u Zagrebu! Uključeno uklanjanje 1 izrasline, uz 57% POPUSTA & za SAMO 49 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 20.11.2021. na adresi: Brazilska 10, Zagreb!

Ponuda uključuje: uklanjanje 1 bradavice, keratoze ili fibroma plasmapenom.

KOZMETIČKI SALON DISIDORA

Kozmetički salon Disidora nudi hit tretmane njege lica i tijela, prirodnu kozmetiku, usluge pedikure, manikure, krioterapije. 

Jednako su stručni u području masaža, kemijskog peelinga, trajnog laka! Mezoterapija ili ultrazvuk u kombinaciji s masažom, sve to nudi profesionalno osoblje salona Disidora.

Plasma pen revolucionarani je uređaj s dušičnom plazmom na tržištu koji pruža razne tretmane svojim neinvazivnim operacijama. Tretmani plazma olovkom doista su kao nijedan drugi laserski tretman na tržištu.Dušična plazma ne ovisi o kromromori, što znači da kada djeluje s kožnim tkivom, nije ovisna o uspostavljanju kontakta s dijelovima molekula koji su odgovorni za boju. To osigurava da estetičari mogu ponuditi neinvazivne tretmane koji ne zahtijevaju opću anesteziju, kao što je to potrebno kod tradicionalnijih operacija.