Wellness JESEN u predivnom Šibeniku! Predahnite u Superior City Hotelu Bellevue**** na 3 dana/ 2 noćenja sa Polupansionom za 2 osobe uz korištenje Spa zone, samo 1799 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Oduševite se šibenskim tvrđavama koje seu iznimna spomenička vrijednost prepoznata diljem Europe! Kupon vijedi za razdoblje do 31.10.2021., a termini ovise o raspoloživosti hotela!

Superior City Hotel Bellevue **** nudi vrhunski smještaj kroz prostrane, moderne sobe i apartmane, kako bi se zadovoljile potrebe svih gostiju. U skladu sa željama svakog gosta, nudimo udobne dvokrevetne sobe, dva junior apartmana, kao i izvršne i predsjedničke apartmane s hidromasažnom kadom.

Sobe i apartmani uređeni su u urbanom dizajnu suvremene umjetnosti i karakterističnom arhitekturom.

Paket uključje: 2x polupansion za 2 osobe, ulazak za 2 osobe u Wellness&Spa zonu 60 min (Turska kupelj, Finska sauna, mini spa bazen i mini gym), 20% popusta na wellness tretmane (masaže i ostali kozmetički tretmani), rani check in/ kasni check out ovisno o raspoloživosti, besplatni Wi-Fi.

Ispunjen obilnom prirodnom sunčevom svjetlošću i vrhunskim sadržajima, hotel Bellevue **** je moderan hotel u centru Šibenika koji pruža izuzetan smještaj i jedinstven doživljaj. Moderni televizori ravnog ekrana, uz bežični pristup internetu, osvježavajući wellness i spa doživljaji s turskim i mediteranskim saunama te mini spa bazen su među ponuđenim sadržajima. Čisti luksuz, neusporediva udobnost i izvanredna dostupnost povijesnog centra Šibenika učinit će vaš boravak toplim, prijateljskim i nezaboravnim!

CLASSIC dvokrevetna soba

Izvrsno pripremljena posteljina, unutrašnjost okupana prirodnim sunčevim svjetlom s pogledom dvorište i opuštajuća čista kupaonica. U ovoj atmosferi, gosti će sigurno osjetiti pozornost na detalje koja je temelj naše usluge.

Dijete do 5,99 god. i dijete do 11,99 god. GRATIS ležaj - mogućnost jednog pomoćnog ležaja, mlađe dijete spava s roditeljima!

Tvrđava Barone

Još u davnoj 1646. godini, 80 metara nad gradom, smjestila se tvrđava Barone. S trima ostalima šibenskim tvrđavama čini jedinstven obrambeni sustav grada Šibenika koji je stoljećima odolijevao neprijateljima grada, a danas predstavlja iznimnu spomeničku vrijednost prepoznatu diljem Europe. 

Tvrđava sv. Mihovila

Smještena je na strateški iznimnoo povoljnom položaju. Tvrđava sv. Mihovila prepoznatljivi je simbol grada Šibenika te kao takva, zajedno sa cijelim fortifikacijskim sustavom grada ima iznimno kulturno-povijesno i prostorno-urbanističko značajnu arhitektonsko-gradieljsku baštinu Dalmacije i Hrvatske. Nezaobilazna postaja svakog posjeta Šibeniku svakako je srednjovjekovna tvrđava sv. Mihovila. Podignuta je na 60m visokoj strmoj kamenoj uzvisini koja dominira okolnim akvatorijem. Pod njenim zidinima razvio se Šibenik, najstariji grad na Jadranu koji se prvu put spominje 1066. godine kao mjesto u kojem je boravio kralj Petar Krešimir IV.

Tvrđava Sv. Nikole

Tvrđava sv. Nikole je jedinstveni spomenik svjetske graditeljske baštine koja je 2017. upisana na Popis svjetske baštine UNESCO-a u sklopu nominacije ''Obrambeni sustavi Republike Venecije 16. i 17. stoljeća''. Od polovice lipnja 2019. je otvorila svoja vrata za posjetitelje.Brodska vožnja započinje na šibenskoj rivi, ispred hotela Bellevue, prema unaprijed utvrđenoj satnici i traje pola sata. Tijekom vožnje kroz Kanal sv. Ante, posjetitelji će moći upoznati povijesne i prirodne znamenitosti dijela značajnog krajobraza „Kanal-Luka“ u Šibeniku.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! ODMAH po kupnji i primitku kupona, obavezna rezervacija na: sales@bellevuehotel.hr ili 022 646 400 ili 091 442 2002, uz KOD i ID kupona.