NOVO! Neka Vaša koža prodiše, odstranite mrtvi sloj kože i podarite licu hidrataciju! Bio Kreator Zagreb donosi galvansku struju ili mikru ili vakum lica u kombinaciji s RF + UZV....uz do 63% POPUSTA!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte NAJBOLJE TRETMANE LICA! Sve opcije uključuju: galvanske struje + RF + hladni čekić + ultrazvuk + hidrataciju špricalicom! Neka Vaše lice zasja punim sjajem sa najboljim tretmanima za lifting lica bez bora! Kupon vrijedi do 20.11.2021.

• Galvanske struje se obavlja uz pomoć aparata koji primjenjuje negativne i pozitivne struje koje se ponostavaju, kako bi ubacili hranjive sastojke u kožu i uspostavili stupanj kiselosti, te ubrzali cirkulaciju krvi.Struja vrši drenažu nagomilanih otpadnih sastojaka i pomaže ubacivanje hranjivih sastojaka duboko u tkivo, kako bi se koža oporavila i izgledala mlađe i ljepše.

• Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

• Radiofrekvencija  je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože. Osim što će koža imati puno kvalitetnog i obnovljenog kolagena primijetit ćete i podizanje očnih kapaka! Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

• Ultrazvuk usporava se proces starenja kože, postiže se bolja prokrvljenost, postepeno smanjenje bora I poboljšanje općeg stanja epidermisa, hidratacija i zatvaranje pora. Zagrijavanje djeluje na povećanje proizvodnje kolagena i elastina u tijelu- proteina koji pomažu održavati elastičnost i čvrstu strukturu kože. Ultrazvuk i liposomi u kombinaciji omogućuju bolje prodiranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože, te čine kožu mekanom i bez bora.