Romantični bijeg za dvoje u Istru! Otkrijte jesenski šarm Fažane - 3 dana/2 noćenja s doručkom i SPA tretman u boutique Villetta Phasiana uz Coffe & Tea Time i 1x večera u lokalnoj konobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Romantičan bijeg za dvoje u šarmantnu Fažanu na jugu Istre uz vrhunski smještaj i sadržaj boutique Villette Phasiane... Kupon vrijedi do 31.10.2021.

VILLETTA PHASIANA je više od boutique hotela... Ima 21 individualno uređenu sobu, intimni privatni wellness, bar La Barchetta s terasom, pogledom na more i unutrašnjom terasom s kaminom, a kako bi vaš boravak bio upotpunjen i nezaboravan!

U cijenu uključena i 1x večera u lokalnoj konobi te Coffee & Tea Time!

Savršeno pozicionirana uz crkvu Sv. Kuzme i Damjana na glavnom trgu u Fažani, a svega 20-ak metara od mora, Villetta Phasiana pruža istinski doživljaj mediteranskog ribarskog mjestašca. Svaka soba je jedinstvena te svojim rustikalnim stilom sobe se savršeno uklapaju u povijesni karakter Villette Phasiane pružajući intimu i privatnost svakom gostu. Istodobno, svaka je soba klimatizirana, opremljena mini barom, osobnim sefom, sušilom za kosu, telefonom, satelitskom LCD televizijom te brzim Wi-Fi internetom pružajući komfort svakom modernom putniku.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!
U ponudi Vas očekuje i 1x SPA tretman - Relax 2 for 2!

Villetta Phasiana je član austrijske grupacije hotela Schlosshotels & Herrenhauser kao i europske hotelske organizacije Historic hotels of Europe,  koje okupljaju povijesne hotele, hotele s karakterom, hotele s osobnošću odnosno hotele s pričom. Smještena u starogradskoj jezgri Fažane, ova kamena palača nekada je bila utočište za mornare i trgovce maslinovim uljem dok je danas utočište za sve one koji znaju cijeniti jedinstveno i originalno.

Jedna od najkarakterističnijih zgrada u Fažanskoj povijesnoj jezgri bila je napuštena više od 50 godina prije nego li je ponovno otkrivena njena ljepota i šarm. Nakon duge i mukotrpne restauracije ta povijesna palača je uspješno transformirana u udobno skrovište za sve putnike profinjenog ukusa. Pri renovaciji je vođeno računa o najmanjim detaljima te su korišteni isključivo tradicionalni materijali poput kamena, drva i kovanog željeza kako bi zgrada zadržala svoj izniman karakter.