NOVO na Crnom Jaju! Uživajte u bajkovitoj prirodi nedaleko Plitvičkih jezera uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Mrzlin Gradu! Djeca do 10 godina GRATIS!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mrzlin Grad - mjesto gdje se spajaju dugogodišnja tradicija i suvremenost kako bi vaš zasluženi odmor bio u cijelosti ispunjen opuštanjem i doživljajem za pamćenje... Kupon vrijedi do 31.10.2021.

MRZLIN GRAD nalazi se nedaleko od Plitvičkih Jezera, točnije 15 kilometara od ulaza 2. Kompleks se sastoji od dvije smještajne zgrade, bazena i restorana otvorenog tipa "La ursula".

U jednoj smještajnoj zgradi nalazi se 10 soba 4*, lobby za druženje s velikim kaminom, dok druga, koja podsjeća na lovačku kuću, ima 6 soba 3* manjih gabarita i konobu s kaminom.

Mrzlin Grad osnovali su Branko i Sonja prije 17 godina , par koji je ostvario snove živeći u planini sa svojim životinjama i spremajući svježa domaća jela za sebe i goste. Šarmantna lovačka kuća bila je inspiracija za sve. Iako su napredovali u modernom smjeru, zadržali su svoj identitet.

Bistro LA URSULA nudi spoj tradicionalne autohtone kuhinje pripremljene i prezentirane na suvremeni način. Domaća juha od autohtonih biljaka ili mesa, gulaš od divljači s domaćim gnjudima ili dimljena pastrva pripremljena na poseban način, maštoviti deserti slastičarke Maje Martinović, samo su neki od gastro mamaca zbog kojih biste trebali posjetiti ovo mjesto.

Chef Ivan Martinović svakog dana priprema nove gastronomske delikatese kao što su mesna štruca od divljači punjena s prepeličjim jajima, pačja prsa na posteljici od salate i krumpira s dehidriranim vinom, konfit pačjeg batka i zabatka, sporo pečena teletina u lovačkom umaku i domaćoj palenti s medvjeđim lukom, pašticada od divljači s domaćim njokima, punjena paprika s divljači. Njegova kreativnost također dolazi do izražaja u pripremi vegetarijanskih menua te onih za najmlađe goste.