PodržimoNaše

ZAGREB! Cjeloviti aromaterapijski koktel u Aromavita institutu uključuje konzultacije, aromamasažu tijela, lica i vlasišta te refleksoterapiju uz poklon aromaterapijski pripravak sve za samo 249 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želite li sebi ili bliskoj osobi priuštiti 2 sata uživanja u jedinstvenom iskustvu profesionalne i cjelovite aromaterapije s refleksoterapijom? Aromatrapeutski koktel idealno je rješenje. Pored opuštajućeg i energizirajućeg osjećaja, ponesite sa sobom i pripravak mirisnog potpisa ovog aromaterapijskog tretmana.

Aromaterapija kontrolirano koristi eterična ulja u svrhu održanja i unapređenja čovjekovog zdravlja. Eterična ulja djeluju na više dimenzija čovjekovog bića i podržavaju uspostavljanje  fizičke, emocionalne, mentalne i duhovne ravnoteže, a stručna aromaterapija pristupa svakom pojedincu kao osobitoj i kompleksnoj cjelini, izrazito je individualna i okrenuta specifičnim potrebama svake osobe.

Ponuda uključuje: 

Konzultacije - uvodni razgovor, holističku anamnezu, odabir eteričnih ulja (20 min), 
Aromamasažu tijela (60 min), 
Aromamasažu lica, glave i vlasišta (20 min), 
Refleksoterapiju (20 min), 
Aromaterapijski pripravak po izboru (parfem od 10ml ili ulje za tijelo od 50 ml)


Aromaterapijska masaža je holistička tehnika primjene eteričnih ulja, koja kombinira nekoliko stilova masaža i tehnika rada na tijelu. Jedna od tehnika rada na tijelu je i refleksoterapija koja pomoću refleksnih zona dlanova i stopala djeluje na udaljene organe i organske sustave u tijelu. Osobito ugodna i relaksirajuća je aromamasaža lica, glave i vlasišta jer smiruje um i donosi mir.

Moć dodira i moć mirisa eteričnih ulja dovest će vas bliže samima sebi i omogućiti pristup terapijskom djelovanju eteričnih ulja te pomoći uspostavi ili podržavanju prirodne ravnoteže.

Eterična ulja su kompleksnog sastava i djelovanja pa se njihovim stručnim odabirom i kombiniranjem postiže maksimalno djelovanje na više razina. Bilo da ste došli napuniti baterije, bilo da imate određeni konkretan problem - zapeli ste u nekoj situaciji, imate teškoća sa emocijama ili tjelesnih tegoba - kvalitetna kombinacija eteričnih ulja podržat će vaše istinske potrebe.


Produžite blagotvorno djelovanje i nakon tretmana uživajte mirisnom pripravku, izrađenom samo za vas.