[LISTOPAD] Jesenski odmor u Omišu uz 55% POPUSTA - 3 dana/2 noćenja na bazi POLUPANSIONA u novootvorenom i luksuznom Hotelu Saint Hildegard 4* tik do mora, a sve za 2 osobe!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oduševit će Vas potpuna udobnost ultramodernog i novootvorenog hotela Saint Hildegard 4*, a vaš odmor će biti za pamćenje... Kupon vrijedi do 31.10.2021.

Besplatni upgrade u Superior sobu prema raspoloživosti!

HOTEL SAINT HILDEGARD 4*

Načinom izgradnje i opremom prilagođen je i opremljen za rad tijekom cijele godine. Nenametljiva elegancija modernog dizajna samo je jedna od odlika cjelokupnog interijera i eksterijera.

U ponudi Vas očekuje i besplatno korištenje vanjskog bazena s ležaljkama!

Moderno opremljene sobe s tušem, klima uređajem, mini barom, LCD TV, Wi-Fi, prozori i balkoni panoramskog pogleda, namještaj visoke kvalitete i udobnosti, te apartmani modernog dizajna i pogleda na more nude čisti luksuz, neusporedivu udobnost i izvanrednu dostupnost povijesnim sadržajima grada Omiša, obližnjim znamenitostima grada Splita, 50 km udaljen konjički klub za ljubitelje rekreacijskog/terapijskog jahanja, rafting na Cetini i sl...

Šef kuhinje osigurat će autentičnu mediteransku kuhinju i dalmatinske specijalitete, a raznolika ponuda domaćih vina s područja Dalmacije zadovoljit će i najizbirljivije uz posebno gastronomsko iskustvo birajući između ribljeg, mesnog ili vegetarijanskog menija.

*Svi sadržaji će jasno biti dostupni sukladno epidemiološkim mjerama!

Dopustite da vas impresionira bajka hotela Hildegard koji će vam omogućiti romantičan bijeg od svakodnevnice i ulazak u oazu mira i tišine, mirisa mora uz potpun doživljaj obiteljskog odmora.