NOVO! Počastite se kvalitetnim shoppingom! Farus Travel vodi Vas na 1-DNEVNI izlet busom do PALMANOVE OUTLET VILLAGE & Ikea centra - polazak iz Rijeke, za samo 208 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi proizvodi se prodaju po sniženim cijenama, od 30% tijekom cijele godine do 70% u periodima sezonskih sniženja. Kupon vrijedi za 16.10.2021.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Rijeke-Autobusni kolodvor Žabica u 08:00 h. Vožnja Slovenijom i Italijom. Dolazak u 10:00h u IKEU.
U blizini salona namještaja IKEA, nalazi se  shopping centar TIARE SHOPPING - Mega Mall od 175 dućana. Oko 15:00h odlazak u Palmanova outlet.

Outlet je pravi raj za shopping po niskim cijenama, s preko 90 trgovina u kojima se prodaju najvažniji  talijanski i internacionalni brendovi-kako za casual odjevanje tako i za elegantnu odjeću, a to su: Nike, Adidas, Alberta Ferretti, Pollini, Iceberg, Baldinini, Gap, Gap Kids, Guess, Calvin Klein Jeans, Moschino i mnogi drugi.

Sve najbolje od izvrsnosti Made in Italy ali i najbolje od internacionalne ponude za causal odjevanje na samo jednom mjestu kako bi Vam pružili iskustvo nezaboravnog shoppinga. Svi proizvodi se prodaju po sniženim cijenama, od 30% tijekom cijele godine do 70% u periodima sezonskih sniženja. Uz sve trgovine ovdje se nalaze brojni caffe barovi i restorani.Slobodno vrijeme za shopping do 18:30h.

Dolazak u Rijeku u večernjim satima.

Za ovo putovanje potrebna je covid putovnica ili negativan test na koronu koji možete napraviti u suradnji sa Terme Selce za samo 150 kn!