Ubojice celulita koje Vam oblikuju vitke i lijepe noge! Paket od 5 tretmana MADEROTERAPIJE ili ANTICELULITNE masaže u salonu Sun & Beauty u Zagrebu u POLA cijene, od samo 259 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fantastična prilika da oslobodite celulita i reducirate toksine! Istovremeno potičete cirkulaciju i vraćate tonus koži! Kupon vrijedi do 30.11.2021.!

MADEROTERAPIJA

Metoda je prije svega nastala kao body – sculpting masaža kako žene srednjih godina imaju veliki problem s opadanjem tonusa kože. Stručnjaci altenativne medicine osmislili su tu sjajnu metodu. Shvatili su da daljnje razvijanje metode, osim podizanja tonusa kože i oblikovanja figure, ubrzava rad limfnog sustava i cirkulacije, izbacuje toksine višak vode, zateže kožu i tako učinkovito uklanja celulit.

Ti se sjajni rezultati postižu s pomoću masaže drvenim valjcima različitih tekstura. Njih se mnogi prepadnu jer su anticelulitni tretmani poznati kao ne baš najugodniji. 

Valjcima se ponavljaju serije pokreta stalnim pritiskom na duboki celulit i masne stanice. Primjenjujući taj tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit (kao i ostale toksine, višak vode...) k mjestu izbacivanja, tj. urinarnom i pobavnom traktu.

Tretman smanjuje nabubrenje na koži i omogućava ravnanje „narančine kore“, jer dopire duboko unutar kože. Kako brže vrše svoje funkcije zbog intenzivnog djelovanja vanjske sile, tako se masne stanice i celulit pod tim pritiskom prazne te toksini odlaze u željenom smjeru, a smjer masaže uvijek je prema putu limfnog sustava.

Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana kod osoba koje imaju nešto brži metalobilzam, dok su kod osoba s upornijim celulitom i sporijim metabolizmom potrebne 2 do 3 serije po 10 ili više tretmana. 

Često se događa da osoba smanji obujam, preoblikuje figuru i zategne kožu, dok se uporni celulit tek smanji u manjoj mjeri. Bitno je odabrati što stručniju osobu, s edukacijom i iskustvom, kako bi se izbjegle neugodne posljedice poput masnica ili bolova.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona: 0915818141 uz KOD i ID kupona po primitku.