Nezaboravan JESENSKI odmor na BRAČU! Waterman Holiday APARTMANI u sklopu Svpetrvs Resorta: 2 dana/ 1 noćenje za 4 osobe uz uživanje u Wellness-u (bazeni, sauna...) + sportski sadržaji, od samo 459 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jednu od ponuđenih opcija smještaja: Waterman Holiday Studio Apartman ili Jednosobni Apartman! Provedite odmor uz veliki izbor sadržaja za aktivan ili opuštajući odmor u Waterman Holiday apartmanima koji se nalaze u sklopu hotelsko - turističkog naselja Waterman Svpetrvs Resort. Kupon vrijedi do 14.10.21.!

IZVRSNA POGODNOST: kupnjom 6 kupona dobijete 1 noćenje GRATIS- DIREKTNO U HOTELU (ne izdajemo kupon za njega), a kupnjom 12 kupona dobijete 2 noćenja GRATIS (također ne izdajemo kupon već ostvarujete pravo na njega direktno u hotelu) !

Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...

Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u Waterman Holiday Studio Apartmanu 2 + 1 za tri osobe ili Waterman Holiday Jednosobni Apartman 2 + 2 (dnevni boravak i odvojena spavaća soba) za 4 osobe!

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih i unutarnjih bazena, sauna, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, dječje kuglanje, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Mogućnost doplate za obroke na recepciji. Cijene obroka (po osobi i danu): doručak: 55 kn; Polupansion: 160 kn; All Inclusive: 230 kn. Djeca do 6,99 godina su gratis, a djeca 7 - 11,99 godina imaju 75% popusta na cijene obroka, smješteni u istoj smještajnoj jedinici sa dvije odrasle osobe koje plaćaju punu cijenu obroka. Doplata za obroke podmiruje se na recepciji po dolasku kao i boravišna pristojba za puni iznos boravka.

Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i hotelsko osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu.
Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu.

Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a!

Waterman Holiday studio apartman 2+1: balkon ili terasa, bračni krevet ili dva odvojena kreveta, mogućnost pomoćnog ležaja za jednog (sve u jednoj prostoriji), kuhinja, telefon, sat TV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

Waterman Holiday jednosobni apartman 2+2: Apartman s jednom spavaćom sobom pruža savršeno rješenje za obitelji koje žele biti zajedno, a da pritom još uvijek imaju prostor za sebe. Dnevni boravak sa kuhinjom i pomoćnim krevetima, te odvojena spavaća soba vam daje dovoljno privatnosti za cijelu obitelj, tako da su i djeca i roditelji sretni! 
Balkon ili terasa, bračni krevet, mogućnost pomoćnog ležaja za dvoje u dnevnom boravku, kuhinja, telefon, sat TV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

Preporučeni dolasci i odlasci za boravke od 7 i više noći su subotom. U slučaju dolaska/ odlaska u drugim danima u tjednu moguća je promjena apartmana u subotu. Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti.

WATERMAN SUPETRUS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi. Kompleks je primjeren i za lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.
Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com ili putem telefona na broj: +385 (0)21 640 253 uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece). 

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 08:00 do 16:00 h!