Priuštite si 30 minuta ozonske infrared saune u Ananda Centru u Zagrebu koja svojim dubokim termalnim učinkom djeluje na ljepotu vaše kože i pospješuje mršavljenje! Samo 159 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Duboki termalni učinak za ljepotu kože i mršavljenje, terapija ozonom za jačanje imuniteta i volje te pomlađivanje... Kupon vrijedi do 30.10.2021.

Vaše tijelo potroši 600 kalorija za 20-30 minuta boravka u sauni, što je kao da ste trčali 10 km!

Ozonska infrared sauna svojim dubokim termalnim učinkom djeluje na ljepotu vaše kože i pospješuje mršavljenje. Infrared zrake dopiru 3-5 cm ispod kože i lako se apsorbiraju u stanice što utječe na izgaranje masnih naslaga. 

Terapija ozonom u ozonskoj infrared sauni djeluje na uništavanje patogenih mikroorganizama, poboljšava funkcije tjelesnih stanica i liječi oštećeno tkivo. Osim toga, ozon djeluje pozitivno u borbi protiv depresije i umora, jer utječe na bolju opskrbu tkiva, organa i stanica kisikom što potiče organizam da bude aktivniji.
 

Ozonska infrared sauna aktivira vodene molekule, poboljšava apsorpciju kisika i cirkulaciju, stimulira metabolizam, djeluje na balans kiselosti i alkalnosti, pojačava energiju, izgara masnoće i reducira tjelesnu težinu.

Terapija ozonom u ozonskoj infrared sauni djeluje na uništavanje patogenih mikroorganizama, poboljšava funkcije tjelesnih stanica i liječi oštećeno tkivo. Osim toga, ozon djeluje pozitivno u borbi protiv depresije i umora, jer utječe na bolju opskrbu tkiva, organa i stanica kisikom što potiče organizam da bude aktivniji.

Terapija u ozonskoj kapsuli djeluje kod stimulacije stvaranja bijelih krvih zrnaca (jačanje imuniteta), otklanjanja virusa, bakterija, gljivica i parazita, poboljšava oprskrbu tkiva kisikom (mikrocirkulacija), ubrzava razgradnju štetnih supstanci (poboljšava metabolizam), povećava djelovanje antioksidansa (pomlađuje organizam).

Ozon djeluje povoljno na imunitet i uspješno se primjenjuje u liječenju alergija i autoimunih bolesti (lupus, Hašimoto sindrom). Istraživanja su pokazala da terapija ozonom pomaže kod sljedećih stanja: gastroenteroloških problema, hepatitisa, kandide, urinarnih infekcija, alergija, iritabilnog crijeva, konstipacije i hemeroida, kroničnog umora, gubitka kose, bolova u leđima i vratu, rana koje teško zacijeljuju.


Raznobojni svjetlosni efekti su korisni za naše tjelesno i mentalno zdravlje. Mogu prodrijeti u kožu fotokemijski, u samo tkivo i štititi kožu. Dižući kolagene proteine i stimulirajući regeneraciju stanica, valovi obnavljaju kožu lica čineći je elastičnom i uklanjaju bore. 

Crveno svjetlo stimulira i revitalizira stanice, poboljšava otkucaje srca, aktivnost mozga i dišni sustav; u fizioterapijskoj ulozi uklanja bore, mrlje i akne, stimulira cirkulaciju krvi i metabolizam, revitalizira kožu. Žuto svjetlo stimulira živce, podiže krvni tlak, ubrzava puls, pojačava imunitet i probavu; u fizioterapijskoj ulozi pojačava apsorpciju kisika, stimulira cirkulaciju, obnavlja kožu. Plavo svjetlo daje osjećaj osvježenosti, smanjenje pritiska, reduciranje i balansiranje krvnog tlaka i pojačana mentalna fokusiranost; u fizioterapijskoj ulozi razvija ljepljive proteine, revitalizira kožu i zateže labavu kožu. Zeleno svjetlo ima ugodan i ljekovit učinak na anksioznost, depresiju, osjećate se opušteno i olakšano; u fizioterapijskoj ulozi pojačava funkcioniranje žlijezda, uklanja mrlje, akne i prištiće.

ANANDA CENTAR

Voditelj i osnivač Ananda centra je Dražen Radaković, psihoterapeut i savjetnik s dugogodišnjim iskustvom. Intenzivno radi obiteljske, sistemske i poslovne konstelacije, kao i obiteljsko i psihosocijalno savjetovanje. Po zvanju je sveučilišni specijalist psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu – titula univ.spec.act.soc.


Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pohađao je 1998.-2001.g. Međunarodnu školu kibernetske psihoterapije (School for Cybernetics of Psychoterapy, Department of Psychiatry, Faculty of Medicine University of Zagreb) u klasi dr. Biserke Koren, gdje je stekao svoje prvo zvanje psihoterapeuta (The Professional Board of the Department of Psychiatry).

Za sada je jedini certificirani terapeut TNI instituta (The Newton Institute) u Hrvatskoj, najpoznatije ustanove za regresoterapiju u svijetu, čiji je osnivač i utemeljitelj čuveni Michael Newton. Sudjelovao je na seminarima čuvene američke psihoterapeutkinje Phyllis Krystall gdje je naučio tehniku "kidanja veza".


Pohađao je niz psihoterapijskih edukacija u Hrvatskoj i u inozemstvu. Također je prošao obuku Theta iscjeljivanja. Vodi i vlastite škole samohipnoze, hipnoze i regresoterapije u Hrvatskoj i izvan nje.