JESENSKA razglednica bajne Opatije! Prepustite se svim čulima na 3 dana/2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Admiral 4*, a očekuje Vas bogati Wellness&Spa sadržaj, sve za 2 osobe i samo 1349 kn!

66 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1. dijete do nenavršenih 12 godina starosti na pomoćnom krevetu je gratis! Zaplivajte u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, opustite se u Spa zoni... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 09.10.21. do 07.11.21.! SLOBODNI TERMINI: 31.10.-05.11.2021.

O hotelu:

Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, Hotel Admiral (4*) nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Hotel Admiral idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice. Vanjska arhitektura daje Hotelu Admiral moderan izgled, a interijer mu je svijetao i prostran.

Hotel nudi obilje izvrsnih sadržaja. SPA zona obuhvaća unutarnji bazen (14x14m), finsku saunu i fitness centar. 

Uživajte u lokanim specijalitetima i vinima na ljetnoj terasi a la carte restorana. 

Superior dvokrevetna soba:

Opustite se i osjećate se ugodno u klimatiziranoj sobi površine 20 m2. Prekrasna soba s balkonom i pogledom na more pružit će vam sve pogodnosti za savršeni odmor. Pravi izbor za parove ali i poslovne ljude. Soba raspolaže s kupaonicom u kojoj se nalaze kada ili tuš. Soba pruža komfor za najviše tri osobe.

Dodatne pogodnosti: svježe sezonsko voće po dolasku u sobi; korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom i ležaljkama uz bazen; korištenje fitnessa, spa zone i relax zone - Sauna centar (od 16 godina, sukladno raspoloživosti); besplatan Wi-Fi.

Spa zona

Za vrijeme vašeg boravka u Opatiji, Spa zona Hotela Admiral mjesto je na kojemu se možete opustiti i pomladiti. Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom te veliki fitness centar koji je opremljen modernim spravama. Gostima koji žele odmoriti i obnoviti energiju na raspolaganju je finska sauna. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Restorani i barovi:
Bez obzira na to želite li kompletan obrok ili samo nešto lagano, Hotel Admiral u Opatiji zadovoljit će sve ukuse. Ugodan ambijent restorana dodatno oplemenjuje ljetna terasa, a ljubazno osoblje rado će vam preporučiti izvrsno lokalno vino koje se najbolje sljubljuje s jelom koje ste izabrali. Tu su i kavana za manje obroke i aperitiv bar za piće prije spavanja.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.

Marina Admiral
Hotel Admiral jedini je hotel s marinom u Opatiji. Sa 160 vezova i 40 mjesta na kopnu, marina Admiral je nezaobilazno mjesto za sve nautičare. Marina je potpuno opremljena, te svaki vez ima priključak za vodu i struju. Na samo nekoliko minuta hoda od centra grada, marina kategorije četiri sidra otvorena je tijekom cijele godine.