MARTINJE U PODRAVINI - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Picok 4* uz Wellness i SPA, svečanu večeru i proslavu Martinja, pregršt pogodnosti i sadržaja... samo 1350 kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite u bajkovite podravske krajeve i uživajte u veselom Martinju u Hotelu Picok 4*! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 12.11.-14.11.2021.

12.11.2021. PETAK

• fakultativni obilazak lokalnih fešti povodom Martinja 
• mogućnost posjeta podrumima lokalnih vinara
• pansionska večera

13.12.2021. SUBOTA

• doručak
• fakultativni posjet Muzeju, Multimedijskom posjetiteljskom centru "Đurđevački pijesci" ili Đurđevačkoj Sahari, Mini ZOO 
• mogućnost ručka u restoranu "Đurđevačka iža" u sklopu hotela - a la carte jela sa popustom od 10%
• popodnevni obilazak okolnih fešti
• svečana večera 19:30-22:00 h 
• proslava Martinja sa ceremonijom krštenja vina sa biskupom i glazba 19:30-02:00 h

MENU: 1. domaća juha od guščjeg mesa sa jetrenim knedlima ● 2. pečena guska punjena jabukom ● 3. domaći mlinci na način naših baka ● 4. pečeni odojak u začinskim travama iz Podravine ● 5. pečene ploške krumpira sa domaćim špekom ● 6. miješana salata ● 7. boca vina sa peski i mineralna voda ● 8. podravska makovnjača i orehnjača ● 9. vinski gulaš u 00:30 h

U subotu uključeni i: popodnevni obilazak okolnih fešti + svečana večera (19:30-22:00h) + proslava Martinja sa ceremonijom krštenja vina sa biskupom + glazba (19:30-02:00 h)!

14.12.2021. NEDJELJA

• doručak
• mogućnost ručka u restoranu "Đurđevačka iža" u sklopu hotela - a la carte jela sa popustom od 10%

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa - finska, parna i infracrvena - te 35% popusta na sve tretmane u Wellness centru!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Očekuje Vas i 10% popusta na a la carte u Đurđevačkoj Iži ukoliko se odlučite za ručak u subotu i/ili nedjelju!

Na prvi pogled osvojit će Vas i ĐURĐEVEČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.