Opuštajući JESENSKI odmor uz moderni Pula City Center! Šarolika kultura PULE oduševit će Vas na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili Polupansionom + parking, sve za 2 osobe i od samo 1099 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 12 godina GRATIS (opcija 1.) ili do 3 godine (opcije 2. i 3.)! Bilo da želite posjetiti brojne antičke spomenike Pule ili upoznati šaroliku kulturu grada onda je ovo idealna prilika! Kupon za ponudu vrijedi do 30.11.2021.

Pula City Center Acommodation

Smještaj Pula City Center nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama. 

U ovom objektu dopušten je boravak kućnim ljubimcima, a sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

Ponude uključuju: 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili polupansionom (2x večera u obližnjem restoranu) u Premium sobi s balkonom + boca istarskog likera (opcija 1. i 2.) na poklon + parking + vođeno kušanje vina i maslinovog ulja u Vodnjanu u trajanju 1: 20 h (isključivo opcija 3.), sve za 2 osobe!

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Sve sobe obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta, gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km.

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail cityroomspula@gmail.com ili na T: +385 (0)52 356 992 M: +385 (0)91 602 03 64, uz KOD i ID kupona po primitku kupona, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.